Boxby

Hundgodis från Boxby är en riktig godbit för din hund. Hundsnacksen är spannmålsfria och allergivänliga. De består även av 70% kött. Hundgodisarna kommer i fyra olika smaker, vilket innebär att du kan ge din hund variation.

Hundar älskar att arbeta och leka hårt, men ofta behöver de en belöning i slutet av dagen. Det är där godiset kommer in i bilden. Boxby har skapats av ett team som bryr sig mycket om hundar och deras ägare och erbjuder hälsosamma snacks som hjälper till att hålla din hund glad och frisk.

Överraska din hund med lite läckerheter!

Boxby Hundgodis Kyckling, 100 g Hund Pawpalace
+ Läs mer

En av Europas första tillverkare av hundgodis

Boxby är en av de första europeiska tillverkarna av snacks och godsaker för hundar. Sedan 1981 har hundar haft glädje av deras produkter. Idag är Boxby ett ledande varumärke som endast säljs i specialbutiker för djur i Europa – och vi ser det som en självklarhet att sälja detta hundgodis!

Boxby erbjuder hundgodis med premiumkvalitet. Boxby står för kvalitet, naturligt, hälsosamt – och gott! Helt naturligt är det bästa.

Hundsnacks som är gott och hälsosamt

Godis av hög kvalitet som hundar älskar och deras ägare uppskattar. Från förpackningen till ingredienserna är alla Boxbys produkter noggrant utformade för att vara 100% säkra, hälsosamma och läckra för din hund.

Glöm inte att ge din hund lite kärlek och kanske en hundgodis lite då och då! Dessa näringsrika snacks tillverkas i europeiska fabriker som följer strikta kvalitetsstandarder och använder endast de bästa ingredienserna. Det finns många smaker tillgängliga, till exempel kyckling med spenat, lamm och anka.