Reservdelar & filter

Pawpalace specialiserar sig på reservdelar och filter för kattlådor. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av luckor, filter och handtag som passar till många varumärken. Få ditt behov av kattlådstillbehör tillgodosett hos oss.

  Visar alla 8 resultat

  Pawpalace – Din tillförlitliga leverantör av reservdelar och filter till kattlådor

  När det kommer till ditt husdjurs välbehag, är det ingen hemlighet att rätt utrustning kan göra all skillnad. Hos Pawpalace, har vi gjort det till vår uppgift att tillhandahålla högkvalitativa reservdelar och filter för kattlådor som hjälper till att upprätthålla ett rent och fräscht hem.

  Ett brett utbud av produkter

  Med ett omfattande utbud av luckor, filter och handtag, strävar vi efter att möta alla dina behov när det gäller kattlådstillbehör. Vårt sortiment innehåller produkter från många olika varumärken, vilket ger dig friheten att välja det bästa för din katt.

  Reservdelar för din kattlåda

  Kattlådor, precis som alla andra hushållsartiklar, kräver underhåll och omsorg. När delar blir slitna eller skadade, kan de påverka produktens övergripande prestanda. Hos Pawpalace, förstår vi detta och erbjuder därför ett brett sortiment av reservdelar för att förlänga livslängden på din kattlåda.

  Filter för en fräschare kattlåda

  Att hålla en kattlåda ren och fräsch är inte alltid lätt. Det är här våra filter kommer in. De är speciellt utformade för att neutralisera oönskade dofter och hjälpa till att hålla din katts omgivning ren.

  Handtag för bekväm bärbarhet

  För att göra det enkelt att flytta din kattlåda från rum till rum, erbjuder vi även handtag som tillbehör. De är robusta, bekväma att hålla i och lätta att fästa på din kattlåda.