Kattsand & tillbehör

Pawpalace erbjuder ett komplett utbud av kattsand och tillbehör. Här hittar du kvalitetssand, strö och skopor i mångfaldiga storlekar och former, allt för att säkerställa din och din katts komfort.

  Visar alla 26 resultat

  Välkommen till Pawpalace, din pålitliga leverantör av kattsand och tillbehör. Med vårt omfattande sortiment av produkter kan du skapa en behaglig miljö för ditt älskade husdjur.

  Kattsand

  Vi tror på att erbjuda bästa möjliga kvalitet när det kommer till kattsand. Hos oss hittar du ett brett urval av sandsorter som är designade för att effektivt absorbera vätska och neutralisera lukt. Våra sandsorter är skonsamma mot kattens känsliga tassar och perfekt för både unga och äldre katter.

  Kattströ

  För dem som föredrar kattströ, erbjuder vi olika alternativ som är lika effektiva när det kommer till absorption och luktkontroll. Oavsett om du föredrar strö baserat på återvunnet papper, silikon eller naturliga ingredienser, har vi det du behöver.

  Skopor

  En bra skopa är avgörande för att underhålla en ren och hygienisk kattlåda. Vårt sortiment av skopor inkluderar olika former och storlekar, från breda skopor för enkel rengöring till smala, långa skopor för att nå de svåraste hörnen.

  Bekvämlighet

  Pawpalace strävar efter att göra din shoppingupplevelse så enkel och bekväm som möjligt. Vi erbjuder enkla betalningsalternativ och snabba leveranser. Oavsett om du beställer online eller besöker vår butik, kan du räkna med utmärkt service.

  Miljömedveten

  Vi på Pawpalace tror på hållbara lösningar. Många av våra produkter är ekologiska och biologiskt nedbrytbara. Genom att handla hos oss, stöder du inte bara din katts välbefinnande, men också vår planets hälsa.