Pälsvård

Vi har ett brett utbud av schampon, balsam och andra produkter för att hålla pälsen frisk och glänsande. Vi erbjuder även kammar, borstar och andra verktyg för att underlätta pälsvården.

Visar 1–36 av 196 resultat

Pälsvård för din hund

På Pawpalace hittar du allt som du behöver för att ta hand om din hund. Vi vet att din hund är en viktig del av familjen, och därför erbjuder vi ett stort utbud av produkter för att hjälpa dig att hålla din hund i god hälsa.

En viktig del av att ta hand om din hunds hälsa är att se till att deras päls är ren och välvårdad. Hos oss hittar du allt du behöver för att ge din hund den bästa pälsvården.

Kvalitetsprodukter för din hund

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter från de bästa tillverkarna. Vi är övertygade om att vår högkvalitativ pälsvård kommer att hjälpa dig att ta hand om din hund på bästa sätt. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken som K9 Competition, KW, Moser, Spratts och många fler.

Produkter för alla typer av hundar

På Pawpalace har vi produkter för hundar i alla storlekar och raser. Oavsett om du har en liten Chihuahua eller en stor Golden Retriever, hittar du allt du behöver för att ta hand om din hund på bästa sätt. Vi erbjuder produkter som passar för alla åldrar och livsstadier, från valpar till seniorhundar.