Jakthalsband

Om du letar efter halsband som är både funktionella och säkra för din hund under jakt eller mörka promenader är du på rätt plats.

  Visar alla 11 resultat

  Robusta jakthalsband

  Våra jakthalsband är byggda för att hålla. De är tillverkade av slitstarka material för att stå emot tuffa väderförhållanden och hårt bruk. Utöver deras robusthet är dessa halsband också designade för att vara bekväma för din hund att bära under längre perioder.

  Öka synligheten med reflexer

  Att säkerställa att din hund är synlig är avgörande för dess säkerhet, särskilt under jakt eller promenader i mörkret. Därför erbjuder vi ett brett utbud av halsband och tillbehör utrustade med reflexer och reflexflärpar. Dessa produkter är designade för att reflektera ljus, vilket gör din hund synlig även under låg ljusförhållanden.

  Flexibilitet och variation

  Här på Pawpalace förstår vi att varje hund och hundägare har unika behov och preferenser. Därför erbjuder vi jakthalsband och reflexer i en mängd olika stilar, storlekar och färger. Oavsett om du behöver ett högkvalitativt halsband för jakt eller reflexer för mörka vinterpromenader, har vi alternativ som passar.

  Upptäck hur våra produkter kan bidra till att göra din nästa jakt eller promenad både säkrare och mer bekväm för din hund. På Pawpalace står vi redo att hjälpa dig hitta rätt produkt för just din hunds behov.