Pinnar & sticks

Brett sortiment av tuggpinnar och sticks för hundar. Våra noggrant utvalda produkter uppmuntrar till positiv tuggbeteende, bidrar till en hälsosam munhygien och ger din fyrbenta vän timmar av nöje.

  Visar alla 12 resultat

  Valfrihet och variation för varje hund

  Oavsett om du har en liten valp med växande tänder eller en stor hund med ett starkt tuggbehov, kommer du att hitta det du behöver i vår produktkategori av tuggpinnar och sticks för hundar. Med allt från naturliga tuggpinnar till tandvårdssticks och träningsgodis, erbjuder vi en mängd alternativ för att möta din hunds unika behov.

  Tuggpinnar och sticks har en mängd fördelar för både hund och ägare. Förutom att ge en god källa till underhållning, hjälper de till att hålla hundens tänder och tandkött friska genom att minska plack och tandsten. Dessutom kan rätt tuggprodukt hjälpa till att minska destruktivt tuggbeteende på andra föremål i hemmet, som till exempel skor och möbler.

  Vår produktkategori strävar efter att tillfredsställa varje hunds individuella behov och preferenser. Vi har lättsmälta tuggpinnar för känsliga magar, lågkalori alternativ för viktbevakning, och smakrika val för kräsna smaklökar. Alla våra produkter är säkra, testade och godkända för att försäkra att din bästa vän får det allra bästa.

  För en frisk och glad hund

  I denna produktkategori är kvaliteten hög och variationen stor. Om din hund behöver extra tuggmotstånd för att hålla tandhälsan i topp, kan du hitta det här. Vi erbjuder även produkter som är berikade med vitaminer och mineraler för att komplettera din hunds dagliga kost.

  Det är viktigt att komma ihåg att tuggpinnar och sticks inte är avsedda att ersätta regelbunden mat, utan snarare fungerar som ett komplement för att stimulera tuggning och bidra till munhygien. Även om din hund kan tycka att dessa produkter är ett smaskigt mellanmål, är det viktigt att alltid övervaka dem när de tuggar för att förhindra eventuellt kvävning.

  Hos oss är din hunds hälsa och lycka alltid i fokus. Med våra tuggpinnar och sticks för hundar, kan du känna dig trygg i vetskapen om att du ger din fyrbenta vän en kvalitetsprodukt som de kommer att älska. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta tuggalternativet för din hund idag.