Hälsa & vård

Välkommen till vårt hundapotek! Här finner du vårdande och hälsofrämjande artiklar för din hund. Sortimentet är stort och vi rekommenderar dig att använda navigationen nedan för att hitta rätt.

Visar 1–36 av 418 resultat

Viktig vård för din hunds hälsa

En hälsosam hund är en glad hund, så det är viktigt att ta hand om din hunds hälsa på bästa sätt. Det finns en del saker som du som hundägare kan göra för att hjälpa din hund att hålla sig frisk och stark.

Vaccinera din hund

En viktig del av hundvården är att se till att din hund är vaccinerad. Genom att vaccinera din hund skyddar du inte bara din hund, utan också andra hundar och djur.

Det finns olika vacciner som din hund bör få, beroende på vilken del av landet du bor i och vad din hund gör. Rådfråga din veterinär om vilka vacciner som passar just din hund.

Sköt om din hunds tänder

Hundar kan också drabbas av tandproblem, precis som människor. Det är därför viktigt att du regelbundet sköter om din hunds tänder.

Du kan till exempel borsta tänderna på din hund med en speciell tandborste och tandkräm för hundar. Du kan också ge din hund tuggben och andra tuggprodukter som hjälper till att hålla tänderna rena.

Ge din hund bra foder

En bra kost är också viktig för din hunds hälsa. Se till att ge din hund bra foder som innehåller alla de näringsämnen som din hund behöver.

Det finns många olika sorters foder att välja mellan, så det kan vara svårt att veta vad som är bäst. Rådfråga gärna din veterinär om vilken typ av foder som passar just din hund.

Hälsa & vård för din hund hos Pawpalace

Hos Paw Palace hittar du allt du behöver för att sköta om din hunds hälsa på bästa sätt. Vi har ett stort utbud av foder, tuggben, tandborstar och andra vårdprodukter för hundar.