Burar & transport

Här hittar du burar och transportburar för hundar. Våra burar finns i många olika storlekar och dimensioner – något till alla hundar. Använd gärna vår filtrering nedan för att hitta just den bur som du behöver.

Visar 1–36 av 49 resultat

Hundburar för säker transport av din hund

En hundbur är ett utmärkt sätt att säkert transportera din hund, oavsett om det är på kortare eller längre resor. Hos oss finns många olika burar att välja mellan så att du kan hitta den som passar just din hunds storlek och behov.

Viktigt att tänka på när du väljer hundbur

När du ska köpa en hundbur finns det en del saker som du bör tänka på. För det första är det viktigt att du väljer en bur som passar din hunds storlek. En bur som är för liten kan göra att din hund känner sig instängd och stressad, medan en bur som är för stor kan göra att din hund inte känner sig så säker.

Det är också viktigt att välja en hundbur som är tillräckligt robust och hållbar. Din hund kommer troligtvis att röra sig en del i buren under transporten, så det är viktigt att buren är tillräckligt stark för att klara av det.

Slutligen är det bra att tänka på om du ska ha en hundbur med eller utan ventilationshål. En bur med ventilationshål kan vara bra om du ska resa till ett varmt land, eftersom det ger din hund lite extra luft.

Hundburar hos Pawpalace

Hos Pawpalace hittar du ett brett utbud av hundburar för alla storlekar och behov. Vi har burar i olika material, som plast och metall, så att du kan välja den som passar bäst för just din hund.