Koppel & selar

Här finner du koppel och selar för framförallt kaniner. Men om du har en iller eller ett annat stort smådjur finns förstås möjligheten för dig att använda koppel eller sele till denna med.

  Visar alla 3 resultat

  Koppel och selar för smådjur & kaniner

  Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av produkter som hjälper dig att ge din kanin eller iller bästa möjliga utomhusupplevelse. Våra produkter är både hållbara och bekväma, och tillverkade med omsorg om både djuret och dig som ägare.

  Hållbara koppel och selar för kanin

  Vi på Pawpalace tror på att erbjuda högkvalitativa produkter som är hållbara nog för att tåla aktiviteter och utmaningar utomhus. Vi har därför valt ut produkter som är tillverkade med högkvalitativa material.

  Våra produkter är slitstarka nog för att klara av även de mest aktiva smådjuren, så att du kan känna dig trygg när du tar din kanin eller iller på promenad.

  Bekväma selar

  Förutom att vara hållbara, är våra selar för smådjur också designade för att vara bekväma för ditt husdjur. Vi förstår att varje djur är unikt, och vi har därför valt ut produkter som passar en mängd olika kroppsformer och storlekar.

  Selarna är också justerbara, vilket gör det enkelt för dig att hitta den perfekta passformen för ditt husdjur. På så sätt kan du vara säker på att din kanin alltid kommer att känna sig bekväm och säker när den bär en sele från oss.