Trimning & tillbehör

Inom kategorin trimningsartiklar och tillbehör för hund finner du ett stort utbud av produkter utformade för att ta hand om din hunds päls och övergripande hygien.

  Visar 1–36 av 49 resultat

  Sortimentet sträcker sig från trimningsverktyg till hår- och klovårdstillbehör, och inkluderar produkter anpassade för alla typer av hundraser och pälskvaliteter.

  Hundtrimning: En nyckelfaktor för hundens hälsa

  Regelbunden trimning och grooming av din hund är mer än bara estetiskt tilltalande. Det är en grundläggande aspekt av hundens allmänna hälsa och välmående. Regelbunden trimning bidrar till att hålla hundens päls, hud, naglar och öron i bästa möjliga skick, och ger dig samtidigt en utmärkt möjlighet att upptäcka eventuella hälsoproblem i ett tidigt skede.

  Trimningstillbehör för olika behov

  Inom denna kategori hittar du produkter för allt från grundläggande trimning till mer avancerad grooming. Dessa inkluderar trimmers och klippmaskiner, saxar för både rak och formklippning, samt underpälsrakor och trimknivar för hundar med tjock underpäls.

  Vi erbjuder även ett sortiment av bad- och toalettartiklar för hundar, inklusive speciella schampon och balsam, torkhanddukar och blåstorkar. För hundens klovård har vi klotänger och filar, samt blodstillande pulver om olyckan skulle vara framme under klippningen.

  Säkerhet och komfort i fokus

  Våra trimningsartiklar och tillbehör för hund är designade med fokus på säkerhet och komfort. Trimmers och klippmaskiner är utrustade med säkerhetsskär för att minska risken för skador, och kloklippare har säkerhetsstopp för att förhindra att naglarna klipps för kort. Dessutom har många av våra produkter ergonomiska handtag för att minska belastningen på dina händer under trimningen.

  Högkvalitativa material

  Samtliga produkter inom denna kategori är tillverkade av högkvalitativa, hållbara material som är designade för att hålla i flera år, även med frekvent användning. Många av våra trimningsverktyg är dessutom utrustade med utbytbara blad för att förlänga produktens livslängd och säkerställa en alltid optimal trimning.

  Förutom att bidra till hundens hälsa och hygien, ger trimning också en utmärkt möjlighet till samvaro mellan hund och ägare. Genom att skapa en lugn och avslappnad atmosfär under trimningen kan detta bli en tid som både du och din hund ser fram emot.

  Vi är glada att kunna erbjuda ett omfattande utbud av trimningsartiklar och tillbehör för hundar av alla raser och storlekar. Utforska vårt sortiment och hitta de verktyg som bäst passar din hunds behov och din personliga stil när det gäller hundvård.