Selar

Är du på jakt efter den perfekta selen till din hund? Du har kommit till rätt plats! Här har vi samlat ett brett utbud av hundselar som passar hundar i alla storlekar och raser.

Visar 1–36 av 209 resultat

Brett utbud av hundselar

Hos Pawpalace är vi stolta över att erbjuda ett stort utbud av selar. Våra hundselar finns i olika stilar, storlekar och färger för att passa alla typer av hundar och behov. Vi har selar för små, mellanstora och stora hundar och i olika modeller för att ge din hund bästa möjliga komfort och säkerhet.

Handgjorda Selar från Tre Ponti

Vi är glada över att kunna presentera ett brett utbud av selar från det italienska varumärket Tre Ponti. Dessa selar är tillverkade för hand i Italien och kännetecknas av sin exceptionella kvalitet, innovativa design och bekvämlighet. Tre Ponti selar är designade för att ge din hund full rörelsefrihet och förhindra tryck på hundens hals.

Hitta din nya favoritsele

Bläddra i vårt utbud av ”Selar för Hund” och upptäck ditt nästa favorittillbehör för din hund. Med vårt breda sortiment är vi säkra på att du kommer att hitta en sele som passar din hund perfekt.

Utforska vårt sortiment idag och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta selen för din hund. På Pawpalace står vi redo att hjälpa dig att ge din hund det bästa, mest komfortabla och säkra utrustningen. Välkommen till Pawpalace!