Dörrar & luckor

Pawpalace erbjuder en mängd olika kattluckor och dörrar. Främja din katts fria rörelse mellan inomhus och utomhus med våra produkter. Vi erbjuder även automatiska luckor för katt.

  Visar alla 18 resultat

  Pawpalace är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av kattluckor och dörrar för kattägare. Vårt sortiment hjälper dig att förbättra din katts självständighet, komfort och säkerhet, genom att möjliggöra fri rörelse mellan inomhus- och utomhusmiljöer.

  Dina katts behov först

  Att ge din katt friheten att röra sig fritt kan bidra till dess övergripande välbefinnande. Oavsett om din katt är en inomhus- eller utomhuskatt, uppskattar de möjligheten att kunna utforska på egen hand. Med Pawpalace kattluckor och dörrar kan de göra just det.

  Automatiska luckor

  För de som söker extra bekvämlighet och säkerhet, erbjuder vi också automatiska kattluckor. Dessa luckor kan programmeras att endast öppna sig för din katt, vilket minskar risken för oinbjudna gäster.

  Variation och kvalitet

  Vi erbjuder ett brett utbud av dörrar och kattluckor i olika storlekar, stilar och material för att passa alla hem och budgetar. Alla våra produkter håller hög kvalitet och är designade för att stå emot tidens tand.

  Säkerhet först

  Din katts säkerhet är vår högsta prioritet. Våra kattluckor och dörrar är designade för att vara säkra för din katt att använda, samtidigt som de hindrar oönskade djur från att komma in i ditt hem.

  Kundtjänst

  Vårt engagerade kundtjänstteam är alltid redo att hjälpa till med rådgivning och support, oavsett vilka frågor eller bekymmer du kan ha om våra produkter.

  Kort sagt, om du söker efter kvalitetsprodukter för att förbättra din katts livskvalitet och säkerhet, behöver du inte leta längre än till Pawpalace. Vi är experter på kattluckor och dörrar, och vi strävar efter att erbjuda dig och din katt bästa möjliga lösningar.”