Stål

Köp namnbricka för hund och katt i rostfritt stål. Alla namnbrickor kommer i storlekarna small, medium och large – med andra ord finns en storlek för alla hundar och även katter. Gravyr ingår alltid kostnadsfritt och alla ID-brickor skickas gratis med hemleverans från Postnord.

Visar alla 21 resultat

Djurformade rostfria stålnamnbrickor för hundar och katter

I vår kategori för rostfria stålnamnbrickor i olika djurformer för hundar och katter har vi samlat ett sortiment av unika namnbrickor som kombinerar funktionalitet med estetik. Oavsett om du har en äventyrlig hund eller en sofistikerad katt, finns det en namnbricka som speglar deras personlighet.

Våra namnbrickor kommer i en mängd olika djurformer, inklusive ben, fiskar, hundar, katter och mer. De är tillverkade av rostfritt stål för att säkerställa hållbarhet och motstånd mot korrosion, vilket gör dem till ett utmärkt val för aktiva husdjur.

Hållbara rostfria stålnamnbrickor med gratis gravyr

Förutom att vara charmiga, är våra djurformade rostfria stålnamnbrickor funktionella och designade för att vara långvariga. Rostfritt stål är ett robust och hållbart material som kan stå emot tuffa förhållanden och regelbundet slitage, vilket gör dessa namnbrickor till en utmärkt investering.

Varje namnbricka kan anpassas med ditt husdjurs namn och dina kontaktuppgifter för att ge extra säkerhet. Dessa detaljer graveras in i stålet för att garantera att de håller över tid, även i tuffa förhållanden.

Utforska vårt sortiment av rostfria stålnamnbrickor i djurformer och hitta det perfekta sättet att visa upp ditt husdjurs unika personlighet samtidigt som du håller dem säkra. Med dessa namnbrickor kan du kombinera säkerhet med en unik touch av stil och karaktär.

Vi har Sveriges största (förmodligen) utbud av namnbrickor med fler än 1000 varianter!