Mässing

Köp namnbricka för hund och katt i mässing. Alla namnbrickor kommer i storlekarna small, medium och large – med andra ord finns en storlek för alla hundar och även katter. Gravyr ingår alltid kostnadsfritt och alla ID-brickor skickas gratis med hemleverans från Postnord.

Visar alla 21 resultat

Mässingsnamnbrickor tillför klassisk elegans

I vår kategori för mässingsnamnbrickor för hundar och katter, har vi samlat en serie eleganta och sofistikerade namnbrickor som ger ditt husdjur en unik stil. Mässingsnamnbrickor är inte bara praktiska, de lägger också till en touch av klassisk elegans till ditt husdjurs utseende.

Vårt sortiment av mässingsnamnbrickor kommer i en mängd olika former och storlekar för att passa alla hundar och katter, från de minsta till de största raserna. Oavsett om du letar efter en enkel rund bricka, en klassisk benformad bricka för din hund, eller en söt hjärtformad bricka för din katt, kommer du att hitta det här.

Högkvalitativa mässingsnamnbrickor med gravyr

Alla våra mässingsnamnbrickor är tillverkade av högkvalitativ mässing, känd för dess hållbarhet och långvarig lyster. Dessa brickor är konstruerade för att stå emot tidens prövning, vilket gör dem till en perfekt investering för ditt husdjurs säkerhet och stil.

Dessutom erbjuder vi personlig gravyr gratis för alla våra mässingsnamnbrickor. Du kan enkelt lägga till ditt husdjurs namn och dina kontaktuppgifter på brickan, vilket säkerställer att om ditt husdjur någonsin skulle gå vilse, skulle någon lätt kunna kontakta dig. Detta ger inte bara en extra säkerhetsnivå, men det lägger också till en personlig touch till varje namnbricka.

Utforska vårt sortiment av mässingsnamnbrickor och hitta den perfekta för ditt husdjur idag. Oavsett om du letar efter något traditionellt och tidlöst eller något mer unikt och personligt, är vi säkra på att du kommer att hitta den perfekta mässingsnamnbrickan för ditt husdjur här. Låt oss hjälpa dig att ge ditt husdjur den stil och säkerhet det förtjänar.

Vi har Sveriges kanske bredaste utbud av namnbrickor med fler än 1000 varianter!