Namnbrickor

Sveriges kanske bredaste sortiment av namnbricka för hund. Bläddra bland namnbrickor i rostfritt stål, mässing, titan, med motiv, med glittermotiv eller till och med exklusiva ID-brickor pyntade med Swarovski kristaller. Alla våra namnbrickor graveras kostnadsfritt och dessutom får du alltid fri hemleverans med Postnord när du köper din namnbricka från oss!

Visar 1–36 av 1114 resultat

Namnbricka för hund – viktigt för säkerhet och identitet

En namnbricka för din hund kan vara det enklaste sättet att säkerställa att din hund kan hittas om den skulle rymma eller bli borttappad. Men en namnbricka är inte bara viktig för säkerheten – den är också en möjlighet att ge din hund en personlig touch och visar vem som är den glada ägaren.

På Pawpalace hittar du ett brett utbud av namnbrickor i olika material, storlekar och utformningar. Välj mellan klassiska metallbrickor med graverade namn och kontaktinformation, eller varför inte en personligt designad namnbricka i plast med din egen text? Oavsett vilken stil du väljer kan du vara säker på att vi har en namnbricka som passar din hund perfekt.

Varför är en namnbricka viktig för min hund?

En namnbricka kan verka som en liten detalj, men den kan faktiskt vara avgörande för att säkerställa att din hund kan hittas och återföras till dig om den skulle rymma eller bli borttappad. När en hund rymmer finns det alltid en risk att den kan hamna i fel händer, och en namnbricka är den enklaste vägen till att få tillbaka den.

En namnbricka ger också en snabb identifiering av vem som är ägaren till hunden, vilket kan vara viktigt i olika situationer. Om din hund skulle skada någon eller skapa störningar kan en namnbricka hjälpa till att lösa situationen snabbt och smidigt.

Vilka olika typer av namnbrickor finns det?

På Pawpalace hittar du ett brett utbud av namnbrickor i olika material, storlekar och utformningar. Välj mellan klassiska metallbrickor, brickor i mässing, titan, eller till och med brickor med Swarovski diamanter på.

En klassisk namnbricka är gjord av rostfritt stål och kan graveras med namn och kontaktinformation, så som din hunds namn, ditt telefonnummer och eventuellt en adress. Dessa brickor är lätta, hållbara och tåliga mot väder och vatten, så att din hund kan bära den dag ut och dag in utan att den blir skadad eller förstörd.

På Pawpalace kan du välja mellan olika färger, former och storlekar och samtliga namnbrickor går att gravera med din egen text. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att din namnbricka blir unik och personlig.

Hur väljer jag rätt namnbricka för min hund?

Det finns många olika faktorer att ta hänsyn till när du väljer namnbricka för din hund. Förutom stil och material är det viktigt att tänka på hur brickan kommer att sitta på din hund, så att den inte blir för tung eller otymplig.

Det kan också vara bra att tänka på vad du ska skriva på brickan. En klassisk lösning är att ha med hundens namn och ditt telefonnummer, men du kan också välja att lägga till din adress eller eventuellt en kort personlig hälsning. Se till att skriva tydligt och lättläst, så att den som hittar din hund lätt kan kontakta dig.

Det kan också vara bra att tänka på hur mycket text du väljer att lägga till, för att inte göra brickan för rörig och svår att läsa. En kort och koncis text kan ofta vara bäst.

Det är också viktigt att tänka på vilket material du väljer för din namnbricka. Stålbrickor är lätta, hållbara och tåliga mot väder och vatten, men de kan vara tunga att bära om brickan inte är tillräckligt liten för din hund. Plastbrickor är lite lättare och kan därför vara lättare att bära, men de är inte lika tåliga som metallbrickor. Välj det material som passar din hund och dina behov bäst.

Om du fortfarande är osäker på vilken namnbricka som passar din hund kan du alltid kontakta vår kundtjänst här på Pawpalace. Vi har personal med lång erfarenhet av hundar och namnbrickor och kan hjälpa dig att välja den bästa lösningen för just din hund.