Foolee

Foolee borsten har röstats fram som den bästa borsten i världen, och det är kanske inte så konstigt när vi tänker efter. Vänta inte längre, ge Foolee en chans – vi tror inte att du kommer bli besviken. Handla Foolee till bra pris och med snabb leverans hos Pawpalace.

Trimkarda Mörkgrå, Medium American staffordshire terrier Pawpalace
+ Läs mer

Två kammar för ett häpnadsväckande resultat

Varje Foolee borste har två kammar för att anpassa sig till olika förhållanden. ”Soft Grooming” kammen (vit) har mycket mjuka tänder och är lämplig för daglig borstning och för ömtålig hud. ”Intense Grooming” kammen (svart) är styvare för att säkerställa effektivt arbete även i ruggad päls eller i pälsar med orenheter.

Tunn och tjock kam

Varje kam har två sidor för perfekt borstning beroende på hårtyp:

Tunna sidan – Den första raden med breda tänder hjälper till att lätt tränga in i päls som består av fint hår, och fångar omedelbart upp dött hår mot den andra raden av finare tänder. Tjocka sidan – Den första raden med fina tänder gör det lättare att korsa en tjock päls vars döda hår omedelbart hålls kvar mot den andra raden av bredare tänder.

Vinkeln som bildas mellan de två tandraderna är utformad för att ge maximal kvarhållning av dött hår samtidigt som den främjar optimal glid av kammen i pälsen.

Ett anpassningsbart huvud för precisionsborstning

Foolee borsten är den enda avfallsborsten som kan användas med en enda gest och samtidigt ge borstning anpassad till den specifika hårtypen för varje djur.

Easee-systemet kan manövreras genom att helt enkelt trycka på knappen på borsthuvudet. Den låter dig växla mellan en position på kammen avsedd för borstning av korta pälsar och en andra position som tar fram kammen för djupborstning av långa pälsar.

Det är också mycket enkelt att tömma ut dött hår som samlats i kammen genom att dra tillbaka knappen. Kammen går då in i huvudet och låter omedelbart det döda håret falla ut för att inte avbryta borstningen.

Klicka och borsta

Foolee borsten är ett komplett grooming-verktyg som integrerar olika anpassningsbara verktyg på borsthandtaget. Genom att trycka på de två knapparna på handtaget frigörs borsthuvudet, vilket gör att du kan använda alla tillbehör med bara ett handtag.