AccDog

AccDog skapades för alla hundägare som vill använda bekväma, hållbara och moderiktiga halsband, selar och koppel. De skapar alla produkter för hand, på beställning, därför är leveranstiden på dessa makalöst fina hundtillbehör något längre än vanligt.

Biothane® Rainbow City Koppel 19 mm Hund Pawpalace
+ Läs mer

Högkvalitativa husdjursartiklar

AccDog är ett företag som specialiserat sig på att producera högkvalitativa produkter för hundar. De är stolta över att erbjuda skonsamma och bekväma produkter som är säkra för din hund. Allt som de producerar görs för hand på beställning, vilket garanterar högsta möjliga kvalitet.

Deras hundtäcken, hundhalsband och koppel är tillverkade av miljömedvetna material som inte skadar din hunds hud eller päls och samtidigt är sparsamma mot miljön.

Hos AccDog hittar du ett brett sortiment av produkter för hundar som bland annat högkvalitativa hundhalsband, koppel och accessoarer.

Alla deras produkter är noggrant utvalda för att möta deras höga kvalitetskrav och görs av de bästa materialen.

Hundartiklar tillverkade för hand

Det som verkligen särskiljer AccDog från sina konkurrenter är att de tillverkar alla sina produkter för hand på beställning. Det innebär att de aldrig kompromissar med kvaliteten och att alla produkter tillverkas individuellt för varje kund.

Det kan ta upp till 10-30 arbetsdagar för att tillverka en produkt, men det är det värt för att få en högkvalitativ produkt som är unik för just din hund.

Förutom hög kvalitet och tillverkning på beställning, är AccDogs produkter också miljövänliga. De använder bara återvunnet material.