Beco

Beco tillverkar mat, leksaker, bajspåsar och accessoarer till både hund och katt. De lägger otroligt stort fokus på att minimera deras miljöpåverkan och tillverkar endast hållbara och ekologiska produkter. Dessutom donerar de årligen 1% av deras vinst till välgörande ändamål för klimatet.

Beco köper in de bästa möjliga ingredienserna och materialen för tillverkningen av deras husdjursartiklar, med fokus på spårbarhet och etiska jordbruksmetoder. Inklusive frigående kycklingar, certifierade skaldjur och återvunna förpackningar.

Bajspåse Eko Med Handtag, 120-pack Bajspåsar Pawpalace
+ Läs mer

Husdjursartiklar tillverkade med minimal miljöpåverkan

Sedan dag ett har Beco arbetat för att hjälpa dig att minska ditt husdjurs miljöpåverkan. Deras uppdrag är att skapa de bästa möjliga produkterna för katter och hundar, samtidigt som de skadar miljön så lite som möjligt.

Naturliga och förnybara material

När det kommer till material använder Beco återvunnet, naturligt eller förnybart där det är möjligt.

Likaså letar de alltid efter ett material med rätt kvaliteter för att göra produkter som överträffar dina förväntningar. Det kan vara dess styrka, flexibilitet eller struktur.

Det är alltid en balans. Ibland är det bättre att använda ett material som har en miljöpåverkan 10% större än det mest ”gröna” alternativet som finns. Om de extra 10% betyder en produkt som håller hela livet, kan det vara värt det.

Ekologiska hundpåsar

Om du slänger din hunds avfall i papperskorgen i parken eller på stan rekommenderar vi Becos återvunna bajspåsar (doftande eller oparfymerade).

Visste du att mer än 80% av hundägare slänger sina hundars avfall i offentliga papperskorgar? Eftersom offentliga papperskorgar inte skiljer på komposterbart och brännbart är det ur miljösynpunkt långt från optimalt.

Beco har funderat på hur de ska tackla denna lite illaluktande utmaning och arbetade tillsammans med tekniker för att utveckla deras hundbajspåsar. Så oavsett om du använder offentliga papperskorgar, hushållssopor eller komposterar din hunds avfall hemma finns det en påse för dig.