Promenad & utomhus

Här finns allt som behövs när du och din hund ska ut och leka eller gå en promenad. Bläddra bland hundratals utomhusartiklar för hund eller använd länkarna här nedan för att gå direkt till en underkategori.

Visar 1–36 av 740 resultat

Hundpromenader: en viktig del för din hunds välmående

Hundpromenader är en viktig del av din hunds välmående. Regelbundna promenader ger din hund motion och utmaningar, samtidigt som det ger dig möjlighet att spendera kvalitetstid tillsammans. Det är också en bra möjlighet för din hund att utforska sin omgivning, lukta på intressanta dofter och socialisera med andra hundar.

På Pawpalace hittar du allt du behöver för att göra hundpromenaderna så roliga och säkra som möjligt. Vi har ett brett utbud av hundselar, halsband, koppel och annan utrustning som gör det enkelt att ta med din hund på promenader.

Här är några tips för att göra hundpromenaderna så bra som möjligt för både dig och din hund:

  • Välj rätt utrustning: Välj en hundsele eller ett halsband som passar din hunds storlek och behov. Kontrollera att det sitter bekvämt på din hund och att det inte orsakar någon form av obehag. Det är också viktigt att använda ett koppel som är lämpligt för din hunds storlek och styrka, så att du kan ha full kontroll under promenaden.
  • Planera promenaden: Tänk på vad du och din hund ska göra under promenaden. Ska ni bara gå en runda i närområdet, eller ska ni ta en längre tur i skogen? Anpassa sträckan och svårighetsgraden efter din hunds ålder, kondition och andra behov.
  • Var uppmärksam: Var uppmärksam på din omgivning under promenaden. Se till att du håller koll på din hund och att den inte springer iväg eller utsätter sig för faror. Var också respektfull mot andra hundar och människor du möter, och se till att din hund uppför sig väl.

Oavsett om du är en erfaren hundägare eller nybörjare, kan du hitta allt du behöver för att göra hundpromenaderna så roliga och säkra som möjligt hos Pawpalace.