Exner Petguard

Exner har funnits på marknaden i decennier och är en ledande tillverkare av giftfria och biologiskt nedbrytbara produkter för bekämpning av ohyra såsom loppor, löss, kvalster och öronskabb. Deras produkt Exner krypfri används för att bekämpa loppor och löss på alla husdjur.

Exner finns i olika storlekar, inklusive en refill på 1000 ml. De har också en produkt som kallas Exner Öronskabb för att bekämpa öronskabb. Sammansättningen av dessa produkter inkluderar vatten, fett, mjölkäggvita och sockermonohydrat.

Exner Mot Öronskabb, 100 ml Hälsa & vård Pawpalace
+ Läs mer

Krypfritt sedan 1932

Sedan 1932 har Exner Petguard gjort det till deras mål att möta djurens välmående på ett sätt som sparar på jordens resurser. Exner Petguard tillverkar vårdprodukter med naturliga aktiva ingredienser för ditt husdjur. Främja ditt djurs hälsa på ett biologiskt sätt, utan kemikalier. Handla produkter från Exner Petguard hos Pawpalace.

Exner har länge varit en välkänd och respekterad aktör inom marknaden för ohyresbekämpning, och har levererat högkvalitativa och giftfria produkter i många årtionden.

Deras mål är att erbjuda säkra och biologiskt nedbrytbara alternativ för att hjälpa djurägare att skydda sina husdjur mot ohyra som loppor, löss, kvalster och öronskabb.

Köp Exner krypfri hos Pawpalace

Exners produkt Exner krypfri är speciellt utvecklad för att enkelt och effektivt bekämpa loppor och löss på alla typer av husdjur, och är ett naturprodukt som kväver all ohyra utan att skada djuren. Dessutom finns Exner krypfri i olika storlekar, inklusive en refill på 1000 ml, så att du alltid kan ha tillräckligt med produkt för att hålla ohyra borta.

Exner har också en produkt vid namn Exner öronskabb, som är speciellt utvecklad för att bekämpa öronskabb hos husdjur.

Sammansättningen av dessa produkter inkluderar vatten, fett, mjölkäggvita och sockermonohydrat, vilka alla bidrar till att skapa en effektiv formula för att eliminera ohyra.