Shih tzu

Här finner du vårt utbud av hundartiklar för Shih tzu. Observera att produkterna här är baserade på generell rasstorlek och är inte specifikt utvalda efter rasens särskilda egenheter. Hundar skiljer sig från individ till individ, kolla därför alltid att måtten stämmer för just din hund.

  Visar 1–36 av 124 resultat

  En liten men mäktig hundras

  Shih Tzu är en liten men mäktig hundras med en stor personlighet. De är kända för sin lojalitet och tillgivenhet till sin familj och är också en stor vän för barnen. Deras storlek gör dem lätta att ta med på resor och de är en underbar kompanjon för en aktiv livsstil.

  Charmig och vacker päls

  Shih Tzu är också kända för sin charmiga och vackra päls. De har en tjock och mjuk päls som kräver regelbunden vård för att hålla sig frisk och glänsande. De bör borstas ofta för att undvika täppt päls och knutar. Dessutom bör de trimmas regelbundet för att hålla pälsen frisk och vacker.

  En intelligent och lättskolad hund

  Shih Tzu är en intelligent och lättskolad hundras. De är lätta att träna och lära sig nya saker. De är också en mottaglig hundras för socialisering och är vänliga och tillgiven mot andra hundar och människor. De är också en utmärkt val för dem som är nya på hundträning eller har begränsad erfarenhet av hundar.

  En hälsosam och tålig hundras

  Shih Tzu är en hälsosam och tålig hundras. De har få hälsoproblem och är dessutom väldigt tåliga. De är också kända för att vara en hälsosam ras med få genetiska sjukdomar. Dessutom bör man se till att Shih Tzu får regelbunden veterinärvård för att hålla sig friska och starka.