• Boll Med Rep, 5 cm Bichon Frisé Pawpalace

Boll Med Rep, 5 cm

Rated 0 out of 5

142 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Denna boll är tillverkad av massivt gummi och är en rolig och mångsidig leksak för din hund. Med sitt praktiska rep blir den även ett användbart träningsredskap för olika aktiviteter.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Boll Med Rep, 5 cm Bichon Frisé Pawpalace

Beskrivning

Boll Med Rep, 5 cm är en leksak som kommer att ge din hund timmar av lekglädje. Den är tillverkad av massivt gummi, vilket gör den hållbar och tålig för att klara av tuffa tugg- och leksessioner.

Bollens diameter på 5 cm gör den lätt att greppa och hantera för både små och medelstora hundar. Den är utformad för att rulla smidigt på olika ytor och studsar för extra spänning under leken.

Det medföljande repet, med en längd på 50 cm, ger dig möjlighet att använda bollen som ett träningsredskap. Du kan kasta den för apportlek eller träning av din hunds fysiska och mentala förmågor. Repet gör det även enkelt att interagera med din hund och hålla i bollen under leken.

Boll Med Rep, 5 cm kan användas både inomhus och utomhus. Den är en perfekt leksak för att stimulera din hunds naturliga instinkter, främja fysisk aktivitet och skapa en positiv interaktion mellan er.

Egenskaper:

  • Tillverkad av massivt gummi
  • Bollens diameter är 5 cm
  • Medföljande rep med en längd på 50 cm
  • Perfekt för lek och träning med din hund
  • Lätt att greppa och hantera
  • Robust och tålig för tuff lek och tuggande
  • Kan användas inomhus och utomhus
  • Stimulerar naturliga instinkter och främjar fysisk aktivitet

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,066 kg
Dimensioner1000 × 50 × 50 mm
Färg

, ,

Material

,

Storlek

Djurart

Varumärke

Gappay

Gappay tillverkar moderna produkter för hundar som testas av professionella hundsportförare. Gappay grundades 1992 och är sedan dess ett av de ledande varumärkena i världen när det kommer till deras typ av hundartiklar.
Boll Med Rep, 5 cm Bichon Frisé Pawpalace