Pälsvård

Vården av din lilla väns päls är mycket viktig. God pälsvård hos djur ger både friskare päls och även hud. En dusch eller ett bad med jämna mellanrum, dock inte för ofta, är bara nyttigt. Nedan finner du vårt välvalda sortiment av schampo, balsam och annan pälsvård för smådjur.

  Visar alla 24 resultat

  Pälsvård för smådjur

  Här hittar du ett brett utbud av produkter som är noga utvalda för att ge dina smådjur det bästa och mest bekväma livet.

  Hälsa och vård är lika viktigt för dina smådjur som det är för dig. Vi förstår detta och därför erbjuder vi ett stort sortiment av produkter för att hjälpa till med att ta hand om din pälsklädda vän.

  Vi har allt från borstar och kammar till schampon och balsam.

  Borstar och kammar

  En välborstad päls gör inte bara att dina smådjur ser snygga ut, det hjälper också till att hålla pälsen hälsosam och fri från tovor. Vi har ett stort utbud av borstar och kammar för att passa alla pälsar och djurarter.

  Schampo och balsam

  Det är viktigt att hålla din smådjurs päls ren och fräsch. Våra schampon och balsam är skonsamma och speciellt framtagna för smådjur. Vi har olika varianter för olika pälsar och behov, allt från schampo för känslig hud till balsam som hjälper till att motverka tovor.

  På Pawpalace kan du vara säker på att hitta högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi har allt du behöver för att ta hand om din pälsklädda vän på bästa sätt. Utforska vår pälsvard för smådjur idag och låt oss hjälpa dig att ge dina smådjur det bästa.