Softcoated wheaten terrier

Här finner du vårt utbud av hundartiklar för Softcoated wheaten terrier. Observera att produkterna här är baserade på generell rasstorlek och är inte specifikt utvalda efter rasens särskilda egenheter. Hundar skiljer sig från individ till individ, kolla därför alltid att måtten stämmer för just din hund.

  Visar 1–36 av 139 resultat

  En livlig och sällskaplig ras

  Softcoated wheaten terrier är en livlig och sällskaplig hundras med en personlighet som är både tillgiven och kärleksfull. De har en tendens att bli nära med sin familj och är en underbar kompanjon för människor. De är också mycket aktiva och energiska, och har en naturlig nyfikenhet som gör dem till en spännande och engagerande vän.

  En hund med en mjuk och unik päls

  Det som gör Softcoated wheaten terrier unik är deras mjuka och tjocka päls. Pälsen kommer i en mängd olika nyanser av brunt, från mjölkbrunt till mörkbrunt. Pälsen kräver regelbunden vård för att hålla den frisk och glänsande, inklusive regelbunden borstning och trimning.

  En hund med en stark jaktinstinkt

  Trotts sin sällskapliga personlighet, har Softcoated wheaten terrier också en stark jaktinstinkt som kräver regelbunden mental och fysisk utmaning. De är mycket intelligenta och lättlärda, så de är lätta att träna och trivs med att utföra uppgifter och tricks. De är också mycket aktiva och energiska, så det är viktigt att tillhandahålla dem med regelbunden fysisk aktivitet och utflykter.

  En hund som behöver tidig socialisering

  Softcoated wheaten terrier har en tendens att vara lite beskyddande och reserverade mot främlingar, så det är viktigt att socialisera dem tidigt och regelbundet för att undvika aggression och rädsla. De har också en tendens att vara envisa och självständiga, så det kräver en erfaren hundägare med en bestämd hand för att träna dem på ett effektivt sätt.