• Hundleksak Mjukiskossa, 32 cm Australian shepherd Pawpalace

Hundleksak Mjukiskossa, 32 cm

Rated 0 out of 5

120 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Ge din hund en gosig och underhållande lekkamrat med vår hundleksak Mjukiskossa. Denna 32 cm stora leksak är tillverkad av mjukt material och har en inbyggd pip i huvudet samt prassel i kroppen för extra stimulans under leken.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Mjukiskossa, 32 cm Australian shepherd Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en gosig och rolig lekupplevelse med vår hundleksak Mjukiskossa. Denna leksak är formad som en bedårande mjukiskossa och är perfekt för att ge din hund både kramvänlighet och interaktivitet under leken.

Leksaken har en bekväm storlek på 32 cm, vilket gör den lämplig för både små och medelstora hundar att bära runt och leka med. Den är tillverkad av mjukt och behagligt material för att ge en skön känsla för din hund.

Det som gör denna hundleksak extra spännande är den inbyggda pipen i huvudet och prasslet i kroppen. När din hund biter i leksaken kommer den att ge ifrån sig ett pipande ljud från huvudet och ett prassel från kroppen. Dessa ljudstimulanser hjälper till att väcka intresse och locka din hund till lek. Det blir en rolig och interaktiv lekupplevelse.

Vår hundleksak Mjukiskossa är tillverkad med säkerhet i åtanke. Den är gjord av mjukt och hållbart material som är säkert för din hund att leka med och innehåller inga små delar som kan utgöra en kvävningsrisk. Du kan vara trygg när din hund njuter av sin lekstund med denna leksak.

Ge din hund den bästa lekupplevelsen med vår hundleksak Mjukiskossa. Utforska dess gosiga design och upptäck glädjen med pipet i huvudet och prasslet i kroppen. Köp vår hundleksak idag och se hur din hund blir entusiastisk över att leka och krama denna mjuka och interaktiva kossa.

Egenskaper:

  • Hundleksak formad som en bedårande mjukiskossa
  • Bekväm storlek på 32 cm för enkel hantering
  • Tillverkad av mjukt och behagligt material
  • Inbyggd pip i huvudet och prassel i kroppen för extra stimulans
  • Säker och hållbar design
  • Skapar en gosig och rolig lekupplevelse

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,074 kg
Dimensioner400 × 220 × 75 mm
Färg

,

Material

Djurart

Storlek

Varumärke

Tyrol

Hundleksak Mjukiskossa, 32 cm Australian shepherd Pawpalace