Classic

Classic Pet Products har ett oöverträffat rykte när det gäller kvalitet, hållbarhet och pris. Classics vattenflaskor för smådjur finns tillgängliga här hos Pawpalace och är mycket populärt hos våra kunder över hela Sverige.

Classic Pet Products grundades 1975 och har erfarenhet inom husdjursbranschen som går tillbaka fyra generationer.

Deras Classic vattenflaskor för marsvin, kaniner, hamstrar, möss och råttor är en dundersuccé och älskas av husdjursägare över hela världen!

Drickflaska Classic 2 kulor, 600 ml Burtillbehör Pawpalace
+ Läs mer

Vattenflaska för gnagare med många fördelar

Classic De-Luxe (eller Caldex) är en grundligt testad vattendispenser av hög kvalitet som ger ditt husdjur rent och hälsosamt dricksvatten. De främsta skälen till varför du bör välja den här produkten är bland annat:

  • Sugröret kontrollerar mängden vatten som kommer ut
  • Ingen kvävningsrisk
  • Vinkeln på sugröret imiterar djurens naturliga kroppsställning vid drickande
  • Sugröret är tillverkat av rostfritt stål
  • Gnagresistent
  • Motverkar förorenat vatten

Denna vattendispenser för gnagare och smådjur finns i flera storlekar, är enkel att montera och fylls enkelt på i din kökskran. Den kan användas både inomhus och utomhus, vilket gör den perfekt för inomhusbruk i vardagsrummet eller köket – eller ta den med dig utomhus i trädgården, på campingresor eller till och med på jobbet.

Våra vattenflaskor omfattar storlekar från så små som 75 ml upp till 1100 ml (1,1 liter). Beroende på ditt djurs behov och hur många djur du har finns alltså ett alternativ oavsett.