Foder & godis

Här finner du foder & godis för smådjur och gnagare. Välj och vraka bland foder av alla dess slag för marsvin, illrar, möss, råttor, kaniner, hamstrar, chinchillor, degus och gerbiler. Sa vi att det fanns godis?

Visar 1–36 av 53 resultat

Smådjursfoder och godis av hög kvalitet

Här hittar du allt du behöver för att ge dina smådjur en balanserad kost och en belönande godisbit.

Ett omfattande utbud av smådjursfoder

Vi har ett omfattande utbud av smådjursfoder, från välkända varumärken till vårt eget sortiment. Vi erbjuder foder för alla typer av smådjur, inklusive kaniner, marsvin, hamstrar och råttor.

Vårt sortiment inkluderar allt från torrfoder till hö, frön och pellets. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller dina smådjurs specifika näringsbehov.

Hälsosamma alternativ för smådjursgodis

Vi förstår att smådjur också behöver belönas då och då. Därför har vi ett brett utbud av hälsosamma alternativ till traditionellt smådjursgodis som ofta innehåller socker och andra onödiga ingredienser.

Vårt sortiment av smådjursgodis inkluderar naturliga och hälsosamma alternativ, såsom torkade frukter och grönsaker, örter och frön.

Specialkost för smådjur med specifika behov

Vi vet att vissa smådjur har specifika behov som kräver specialkost. Därför erbjuder vi ett utbud av produkter som är speciellt utformade för smådjur med hälsoproblem eller specifika näringsbehov.

Vi har foder för smådjur med känslig mage, diabetes, övervikt och mycket mer. Vår kundtjänst kan hjälpa dig att hitta rätt produkt för dina smådjurs behov.

Produkter av hög kvalitet till bra priser

Vi är stolta över att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att hålla våra priser överkomliga så att du kan ge dina smådjur den bästa kosten utan att behöva bryta banken.

Vi har också regelbundna erbjudanden och rabatter på utvalda produkter, så se till att hålla utkik efter de senaste kampanjerna.

Slutligen vill vi påminna dig om att det är viktigt att ge dina smådjur en balanserad kost och att undvika överfodring.

Om du har frågor eller behöver hjälp med att välja rätt produkt, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi är här för att hjälpa dig att ge dina smådjur den bästa kosten och godiset.