Vattenflaskor

Här finner du vattenflaskor att fästa på ditt smådjurs bur. Klassiska vattenflaskor med kulor för att vattnet ska ”droppa” ut sakta samt andra vattenflaskor. Våra vattenflaskor fungerar bra för alla slags smådjur som kaniner, marsvin, hamstrar, möss, råttor, illrar med flera.

  Visar alla 12 resultat

  Vattenflaskor för smådjur – Håll dina små pälsklingar hydrerade!

  Hos Pawpalace är vi passionerade om smådjur och deras välbefinnande. Vi vet att det är viktigt att se till att dina smådjur alltid har tillgång till färskt vatten för att hålla dem hydrerade och friska. Våra vattenflaskor för smådjur är perfekta för att se till att dina husdjur alltid har tillgång till rent och friskt vatten.

  Sortimentet av vattenflaskor för smådjur hos Pawpalace är brett och inkluderar allt från små till stora flaskor för alla sorters smådjur. Oavsett om du har en liten hamster eller en större kanin, hittar du den perfekta vattenflaskan hos oss.

  Kvalitetsvattenflaskor för smådjur

  Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa vattenflaskor för smådjur som är tillverkade av hållbara material och är lättanvända. Våra vattenflaskor är tillverkade av plast och har en rostfri stålvagn som gör dem enkla att fästa på buren. Vi erbjuder också glasflaskor för dem som vill ha en mer hållbar lösning för sina smådjur.

  Våra vattenflaskor är enkla att fylla och rengöra, vilket gör dem bekväma för både dig och dina smådjur. De är också designade för att förhindra spill, vilket betyder att du inte behöver oroa dig för att din burs golvet blir blött eller att dina smådjur blir blöta.

  En mängd olika flaskstorlekar

  Vi förstår att det finns en mängd olika smådjursarter, alla med olika behov. Därför erbjuder vi en mängd olika flaskstorlekar för att passa alla smådjurs behov. Våra minsta flaskor rymmer 75 ml och passar perfekt för små gnagare som hamstrar och möss, medan våra större flaskor på 1 liter är bättre lämpade för större djur som kaniner och marsvin.

  Varför välja vattenflaska för smådjur?

  Att ge dina smådjur tillgång till färskt vatten är viktigt för deras hälsa och välbefinnande. Vattenflaskor är ett bekvämt sätt att se till att dina smådjur alltid har tillgång till rent och friskt vatten. Flaskorna är också enkla att använda och rengöra, vilket betyder att du kan hålla dem i bra skick för dina smådjur.

  Vattenflaskor är också en bättre lösning än vattenskålar, särskilt för smådjur som gärna gräver och skvätter runt i vattnet. Vattenflaskor minskar risken för att vattnet blir smutsigt och ohygieniskt, vilket är viktigt för att hålla dina smådjur friska och skydda dem från sjukdomar.

  Tips för att använda vattenflaskor för smådjur

  För att säkerställa att dina smådjur alltid har tillgång till friskt vatten, är det viktigt att använda vattenflaskor på rätt sätt. Här är några tips för att använda vattenflaskor på ett säkert och effektivt sätt:

  1. Fyll flaskan regelbundet – kontrollera flaskan dagligen och fyll på vid behov.
  2. Rengör flaskan regelbundet – för att förhindra att bakterier växer i flaskan, är det viktigt att rengöra den regelbundet med varmt vatten och mild tvål.
  3. Kontrollera att flaskan fungerar korrekt – se till att vattnet flödar jämnt och att din bur inte blir blöt.
  4. Häng flaskan på rätt höjd – häng flaskan på lämplig höjd så att dina smådjur kan nå vattnet bekvämt.

  På Pawpalace erbjuder vi ett stort utbud av högkvalitativa vattenflaskor för smådjur till överkomliga priser. Vi är passionerade om smådjur och deras välbefinnande, och vårt mål är att ge våra kunder en smidig och enkel shoppingupplevelse.

  Om du har några frågor om våra vattenflaskor eller andra produkter, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.