Bajspåsar

Här hittar du bajspåsar för hund i olika färg och storlek. Storpack för dig som behöver eller bara vill ha många bajspåsar där hemma i lådan. Dessutom har vi ett stort utbud av ekologiska, nedbrytbara och mintdoftande bajspåsar.

  Visar alla 19 resultat

  Pawpalace erbjuder ett brett utbud av bajspåsar för hundar på deras promenader utomhus. Dessa påsar är en nödvändig produkt för alla hundägare som vill hålla våra stadsmiljöer rena och fräscha.

  Pawpalace har ett sortiment av olika typer av bajspåsar, allt från de klassiska plastpåsarna till mer hållbara alternativ som påsar gjorda av majsstärkelse.

  Miljövänliga alternativ

  För de hundägare som vill minska sin miljöpåverkan erbjuder Pawpalace miljövänliga alternativ såsom påsar gjorda av majsstärkelse eller biologiskt nedbrytbara påsar. Dessa alternativ är bra för både miljön och din hunds hälsa.

  Lätta att använda

  Bajspåsarna från Pawpalace är lätta att använda och är utformade för att vara så bekväma som möjligt för hundägare. Påsarna är lätta att öppna och är tillräckligt stora för att rymma större mängder avfall.

  De flesta påsarna på Pawpalace säljs i praktiska förpackningar som enkelt kan förvaras i väskor eller fickor.

  För hundpromenaden

  En promenad med hunden är en nödvändig del av dagen och det är viktigt att både hund och ägare är bekväma under promenaden. På Pawpalace.se finns ett brett utbud av produkter för hundpromenader, inklusive bajspåsar. Detta gör att hundägare kan hitta allt de behöver på en plats.

  Praktiska förpackningar

  Pawpalace säljer sina bajspåsar i praktiska förpackningar, vilket gör det enkelt för hundägare att hålla sina förråd fyllda. Bajspåsarna finns i olika storlekar, från mindre påsar för korta promenader till större förpackningar för längre promenader eller flera hundar.

  Pawpalace är det självklara valet för hundägare som söker efter högkvalitativa bajspåsar. Med ett brett utbud av miljövänliga alternativ, lättanvända produkter och praktiska förpackningar, kan hundägare hitta allt de behöver på en plats.

  På Pawpalace kan du hitta allt du behöver för en bekväm och säker hundpromenad.