Kardor

Vårt sortiment av kardor för hund är speciellt utformat för att ta hand om ditt husdjurs päls på bästa möjliga sätt. Vare sig din hund har kort, långt, lockigt eller rak päls, här finner du en produkt anpassad efter just dess behov.

  Visar alla 27 resultat

  Hundens päls och dess vård

  Hundens päls är en viktig del av dess allmänna hälsa och välbefinnande. Den skyddar huden mot skadliga solstrålar, håller hunden varm under kalla vintertider och bidrar till att reglera kroppstemperaturen. Genom att regelbundet borsta din hunds päls med en karda hjälper du till att förebygga hudirritationer, skapa en glansig och frisk päls, samt minska mängden hår som hamnar i hemmet.

  Kardor för hund är fantastiska verktyg för att ta hand om hundens päls och hud. De kan användas för att ta bort löst hår, minimera mängden hår som hamnar i hemmet och hålla pälsen fri från tovor och filtar. Kardor kan även hjälpa till att sprida hundens naturliga oljor genom pälsen, vilket skapar en glänsande och frisk lyster.

  Anpassade kardor för olika pälsar

  Vi erbjuder kardor anpassade för alla olika typer av hundpäls. Om din hund har lång och tjock päls kan en karda med långa, tätt sittande piggar vara ett utmärkt val. För kortare och tunnare päls kan en karda med kortare och mindre tätt sittande piggar vara bättre. För hundar med känslig hud finns det även kardor med mjuka och runda piggar som skonsamt kan borsta genom pälsen.

  En regelbunden användning av en karda kan bidra till en friskare päls och en lyckligare hund. Genom att borsta igenom hundens päls minst en gång i veckan hjälper du till att hålla pälsen ren och fri från tovor och filtar, och skapar samtidigt en lugnande stund mellan dig och din hund.

  Säker och skonsam borstning

  Våra kardor är designade för att vara skonsamma mot hundens hud och päls. De flesta kardorna har rundade piggar för att förebygga irritation, och handtagen är ergonomiska och ligger bekvämt i handen för en enkel och effektiv borstning.

  Kardorna i vårt sortiment är tillverkade av kvalitativa och hållbara material. De är utformade för att hålla länge, även vid frekvent användning. Därför kan du vara säker på att du investerar i en produkt som kommer att ta väl hand om din hunds päls i många år framöver.

  I vår kategori av kardor för hund finner du allt du behöver för att hålla din hunds päls frisk och vacker. Välkommen att utforska vårt sortiment och hitta den perfekta kardan för just din hund.