Namnbrickor för katt

Handla namnbricka för din katt med gravyr. Bläddra bland namnbrickor i rostfritt stål eller mässing – med motiv, med glittermotiv eller till och med brickor pyntade med Swarovski kristaller. Se hur din namnbricka ser ut innan beställning med vår förhandsgranskare. Alltid fri hemleverans på namnbrickor hos Pawpalace.

  Visar 1–36 av 298 resultat

  Namnbrickor för katter

  Namnbrickor är ett bra sätt att ge din katt en personlig touch och hjälpa andra att veta vad din katt heter. På Pawpalace erbjuder vi namnbrickor för katter med professionell gravyr, så att du kan ge din katt en unik och stilren bricka.

  Gör din katt unik med en personlig namnbricka

  Med en namnbricka kan du hjälpa andra att veta vad den heter. Våra namnbrickor är tillverkade av högkvalitativa material och kan graveras med din katts namn och eventuellt ditt telefonnummer, så att du alltid kan hitta din katt om den skulle bli förlorad.

  Professionell gravyr

  På Pawpalace graveras alla namnbrickor på beställning i Schweiz. Våra gravörer är erfarna och noga med detaljerna, så du kan vara säker på att du får en bricka som ser bra ut och håller länge.

  Många olika färger och stilar att välja på

  Vi har många olika färger och stilar att välja på, så att du kan hitta en namnbricka som passar din katt och din personliga stil. Välj mellan olika färger som guld, silver, rosa och blå, och olika stilar som enkla och stilrena brickor eller brickor med mönster och detaljer.

  Hållbar och skonsam namnbricka för din katt

  Alla våra namnbrickor är gjorda av hållbara och skonsamma material, så att du kan vara säker på att din katt inte skadar sig eller blir irriterad. Dessutom är våra brickor lätta att sätta på och ta av, så att du enkelt kan byta ut brickan om du vill.