Toaletter

Här finner du vårt sortiment av toaletter för smådjur. En toalett ställs med fördel på en lättåtkomlig plats i buren så att ditt djur kan göra sitt utan problem. Toaletter för smådjur och gnagare är särskild anpassade för att djuret enkelt ska kunna kissa och bajsa, utan att det blir skitigt i buren.

  Visar alla 11 resultat

  Välkommen till Pawpalace toalettkategori för smådjur!

  Här hittar du allt du behöver för att göra toalettbesöken så smidiga och bekväma som möjligt för dina smådjur. Vi erbjuder ett brett utbud av toalettartiklar för smådjur, från traditionella kattsandlådor till mer innovativa lösningar som passar både kaniner och marsvin.

  Smådjurstoaletter

  På Pawpalace förstår vi att smådjur och marsvin också förtjänar bekväma toalettlösningar. Våra smådjurstoaletter är speciellt utformade för små gnagare och kommer i olika storlekar och utföranden. Välj mellan traditionella lådor, hörnlådor och smarta hängande toaletter som sparar utrymme.

  Strömaterial

  Vi har ett stort urval av strömaterial som passar till olika sorters toalettbehov. Från klassisk kattsand och träflis till specialströ för kaniner och marsvin. Våra strömaterial är utformade för att minska lukt och hålla toalettutrymmet rent och fräscht.

  Tillbehör

  För att göra toalettbesöken så enkla som möjligt för både djur och ägare, erbjuder vi också ett stort utbud av tillbehör. Här hittar du allt från skopor till spadar. Vi har även tillbehör som hjälper till att hålla toalettutrymmet organiserat och snyggt.

  Hög kvalitet och hållbarhet är viktiga faktorer för oss på Pawpalace. Därför erbjuder vi bara produkter av högsta kvalitet från välrenommerade tillverkare.

  Vi strävar efter att göra toalettbesöken så enkla och bekväma som möjligt för både djur och människor, och vi är alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt produkt för dina smådjur.