Ohyra

Vi vet hur viktigt det är att din hund är frisk och mår bra. Därför erbjuder vi ett brett utbud av produkter för att bekämpa och förebygga ohyra som loppor, löss och fästingar.

  Visar alla 8 resultat

  Förebyggande åtgärder mot ohyra på hund

  För att hålla din hund fri från ohyra är det viktigt att ta förebyggande åtgärder. Hos Pawpalace hittar du ett stort urval av produkter som kan hjälpa till att förebygga insektsbett och infektioner. Vi har ett brett sortiment av olika typer av sprayer och spot-on behandlingar, alla med olika funktioner och effektivitet. En del av våra produkter innehåller naturliga ingredienser som citronella eller lavendel för att hålla ohyran på avstånd.

  Bekämpa ohyra på hund

  Om ohyra har redan smittat din hund, behöver du snabbt vidta åtgärder för att bli av med dem. Hos Pawpalace erbjuder vi effektiva produkter för att bekämpa allt från loppor och fästingar till kvalster och löss. Våra produkter är utformade för att ta bort ohyra på ett skonsamt sätt samtidigt som de är effektiva. Vi har produkter från välkända varumärken som Exner Petguard, Trikem och fler.

  Lopp- och fästingmedel

  Loppor och fästingar kan orsaka stort obehag för din hund och leda till allvarliga infektioner. Hos Pawpalace hittar du ett stort urval av lopp- och fästingmedel för att förebygga och behandla bett. Vi har både spray och spot-on behandlingar som är enkla att använda och effektiva för att ta bort ohyra från din hund.

  Säkerhet och kvalitet

  På Pawpalace värderar vi säkerhet och kvalitet högt. Vi väljer noggrant ut alla våra produkter för att säkerställa att de är av hög kvalitet och säkra att använda på din hund. Vi erbjuder produkter från välkända och pålitliga varumärken för att garantera hög kvalitet. Alla våra produkter är noga testade för att säkerställa att de uppfyller våra krav på säkerhet och effektivitet.