Retriever

Här finner du vårt utbud av hundartiklar för Retriever. Observera att produkterna här är baserade på generell rasstorlek och är inte specifikt utvalda efter rasens särskilda egenheter. Hundar skiljer sig från individ till individ, kolla därför alltid att måtten stämmer för just din hund.

  Visar 1–36 av 37 resultat

  Retriever – En vän för livet

  Retrievern är en kärleksfull och lojal hundras med en imponerande förmåga att vara en verklig följeslagare. Med sitt ursprung som jakthundar, har de utvecklats till en av de mest omtyckta hundraser för familjer och ensamstående personer.

  Storlek och utseende

  Retrievern finns i två olika storlekar, Labrador Retriever och Golden Retriever, med den förstnämnda som den mest populära. Både Labrador och Golden Retriever är kraftfulla och atletiska hundar med en tät päls, vilken är lätt att ta hand om med regelbunden borstning.

  Personlighet och träning

  Retrievern är kända för sin vänliga och tillmötesgående personlighet. De är ivriga att behaga och har en stark instinkt att arbeta tillsammans med sin ägare. Retrievern har ett starkt träningsbehov och kräver regelbunden motion och mental stimulation för att hålla sig friska och glada. De är också lätta att träna och är ivriga att lära sig nya saker.

  Vardag och aktiviteter

  Retrievern är en mångsidig hundras som är lämplig för många olika livsstilar. De är en utmärkt val för aktiva familjer, eftersom de älskar att vara utomhus och är ivriga att delta i aktiviteter som promenader, jogging, och frisbee. De är också en utmärkt val för personer som söker en hund att delta i tävlingar och idrotter som Agility och Rally.

  Underhåll och vård

  Retrievern har en tät och kraftfull päls som kräver regelbunden borstning för att hålla den frisk och glänsande. De är också kända för att äta mycket, så det är viktigt att se till att de får en balanserad kost och regelbunden motion för att hålla dem friska och starka.

  Sammanfattning:

  • Retriever är en kärleksfull och lojal hundras med en stark instinkt att arbeta tillsammans med sin ägare.
  • Retrievern finns i två storlekar, Labrador Retriever och Golden Retriever.
  • De har ett starkt träningsbehov och är lätta att träna.
  • Retrievern är mångsidiga hundar som är lämpliga för många olika livsstilar och aktiviteter.
  • De kräver regelbunden borstning och en balanserad kost för att hålla pälsen frisk och hälsan stabil.