• Bomullsrep Med Knutar, 38 cm Border Collie Pawpalace

Bomullsrep Med Knutar, 38 cm

98 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Bomullsrep med knutar är ett slitstarkt leksaksrep med två knutar. Perfekt för hundar som älskar att tugga och dra i rep. Tillverkat av hållbart bomullsmaterial för långvarig lekglädje. Storlek: 38 cm.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Bomullsrep Med Knutar, 38 cm Border Collie Pawpalace

Beskrivning

Bomullsrep Med Knutar är den perfekta leksaken för hundar som älskar att tugga och dra i rep. Detta slitstarka rep är utformat med två knutar som ger extra greppmöjligheter och underhållande lekstunder.

Repet är tillverkat av hållbart bomullsmaterial som kan stå emot intensivt tuggande och lek. Det är konstruerat för att hålla länge och ge din hund många timmar av lekglädje.

Med en storlek på 38 cm är detta rep perfekt för hundar i olika storlekar. Det ger tillräckligt med utrymme för din hund att gripa tag i och dra i repets ändar, samtidigt som det är lätt att hantera för både dig och din hund.

Bomullsrep Med Knutar ger din hund en naturlig och säker utlopp för sitt tuggbehov. Genom att tugga på repet kan din hund främja tandhälsan genom att rengöra tänderna och massera tandköttet.

Repet är också ett utmärkt verktyg för interaktiv lek mellan dig och din hund. Dra i repets ändar och låt din hund gripa tag i knutarna för en rolig och aktiv lekstund tillsammans.

Ge din hund den ultimata lekupplevelsen med Bomullsrep Med Knutar. Det är en slitstark och pålitlig leksak som kommer att ge din hund nöje och stimulans under lång tid framöver.

Egenskaper:

 • Bomullsrep Med Knutar
 • Slitstarkt bomullsrep
 • Två knutar för extra greppmöjligheter
 • Hållbart material som står emot intensivt tuggande och lek
 • Storlek: 38 cm
 • Naturlig och säker utlopp för hundens tuggbehov
 • Främjar tandhälsa genom att rengöra tänder och massera tandkött
 • Verktyg för interaktiv lek mellan dig och din hund
 • Ge din hund rolig och stimulerande lek
 • Lätt att hantera för både dig och din hund
 • Ge din hund många timmar av lekglädje och nöje

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,28 kg
Dimensioner370 × 145 × 68 mm
Färg

, ,

Material

,

Djurart

Storlek

Varumärke

Beeztees

Vårt sortiment från Beeztees består av ett brett utbud av produkter för hundar, katter och smådjur. Från leksaker till vårdprodukter.
Bomullsrep Med Knutar, 38 cm Border Collie Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.