• Hundleksak Jumbo Duck, 40 cm Border Collie Pawpalace

Hundleksak Jumbo Duck, 40 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

186 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Hundleksak Jumbo Duck – Stor och mjuk leksak i plysch med krasande material och pip för extra spänning. Generös storlek på 40 cm, perfekt för större hundar.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Jumbo Duck, 40 cm Border Collie Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en rolig och stimulerande lekkamrat med Hundleksak Jumbo Duck. Denna leksak är utformad som en stor anka och tillverkad av mjuk plysch, vilket gör den perfekt för gosiga stunder och lek.

Jumbo Duck har krasande material inuti som ger tillfredsställande ljud och textur för din hund att utforska. Dessutom har leksaken en inbyggd pip som lockar till lek och lockar fram hundens naturliga jaktinstinkt.

Den generösa storleken på 40 cm gör Jumbo Duck till en imponerande leksak som passar bra för större hundar eller för de som älskar att bära runt på stora leksaker.

Välj Hundleksak Jumbo Duck för att ge din hund en rolig och interaktiv leksak med plysch, krasande material och pip. Med sin storlek och spännande ljud kommer denna anka att erbjuda timmar av lekglädje och stimulans för din fyrbenta vän.

Egenskaper:

  • Stor och mjuk leksak i plysch
  • Innehåller krasande material för extra textur och ljud
  • Inbyggd pip för lockande lek
  • Generös storlek på 40 cm
  • Perfekt för större hundar eller de som älskar stora leksaker

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,276 kg
Dimensioner440 × 300 × 150 mm
Färg

Djurart

Material

Storlek

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.
Hundleksak Jumbo Duck, 40 cm Border Collie Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.