Closer Pets

Closer Pets (tidigare Pet Mate) har sammanfört djur och djurägare i över 30 år. Från smarta djurluckor till automatiska matare och vattenfontäner. Deras moderna husdjursprodukter tillverkas för att hjälpa dig ta hand om dina djur, oavsett om du är hemma eller borta.

Closer Pets tillverkar produkter för varumärkena Dog Mate och Cat Mate. Från automatiska husdjursmatare till smarta kattluckor och flödande husdjursfontäner. Closer Pets smarta husdjursprodukter hjälper dig att ta hand om din hund eller katt genom hela livet.

Automatiska husdjursmatare och luckor ger dig kontroll över när det är bäst att mata dina husdjur och låta dem vara utomhus (eller stanna inomhus). När allt kommer omkring känner du ditt husdjur bättre än någon annan.

Reservlucka Hunddörr Dog Mate 216, Large Australian shepherd Pawpalace
+ Läs mer

Handla automatiska matare för ditt husdjur

Alla husdjursägare vet att en hund eller katt aldrig missar en måltid. Men om du jobbar sent eller är borta en stund finns det inte längre någon anledning över att få panik – automatiska matare ser till att färska måltider serveras i din frånvaro.

Med design från Closer Pets kommer dessa moderna matautomater i en mängd storlekar och är lämpliga för olika typer av mat. Du och ditt husdjur kommer undra hur ni någonsin klarade er utan dem.

Automatiska dörrluckor för katt och hund

Ge din hund eller katt friheten att strosa som de vill med vårt utbud av moderna djurluckor från Closer Pets. Vi har en lösning som passar alla hushåll, från enkla låsbara husdjursdörrar till smarta luckor som ger inträde med hjälp av ett mikrochip.

Vissa modeller låter dig veta vilka husdjur som är inne och vilka som är ute, och håller alla oinbjudna varelser borta! Med husdjursdörrar från Closer Pets är alla luckor förseglade med borste för drag- och väderbeständighet och kommer med tre års garanti.

Handla vattenfontän online

Låt din hund och katt släcka törsten med vårt utbud av vattenfontäner. Med produkter från Closer Pets, Cat Mate och Dog Mate, har dessa moderna husdjursfontäner dryckesstationer på olika höjd, det innebär att både större hundar och även små katter kan dricka vatten ur våra vattenfontäner.

Nivåerna ger också mycket vattenrörelse för att säkerställa naturligt syresatt, välsmakande vatten hela dagen.

Rent vatten är viktigt för både människor och husdjur. Med en vattenfontän kan du alltid vara säker på att vattnet är helt rent oavsett när på dygnet din hund eller katt är törstig. Filtret i vattenfontänen garanterar 100% rent och drickbart vatten, och när det är dags att bytas ut säger automaten till.