Titan

Köp namnbricka för hund och katt i titan. Alla namnbrickor kommer i storlekarna small, medium och large – med andra ord finns en storlek för alla hundar och även katter. Gravyr ingår alltid kostnadsfritt och alla ID-brickor skickas gratis med hemleverans från Postnord.

Visar alla 12 resultat

Robusta och eleganta titan-namnbrickor

Vår kategori av titan-namnbrickor för hundar och katter är den ultimata destinationen för djurägare som söker en kombination av hållbarhet och stil för sitt husdjur. Dessa namnbrickor, tillverkade i det starka och lätta materialet titan, erbjuder överlägsen hållbarhet och kvalitet, samtidigt som de förblir sofistikerade och tidlösa i deras design.

Titan är känt för sin korrosionsbeständighet och höga hållfasthet, vilket gör det till ett perfekt material för namnbrickor som behöver tåla allt från vardagliga promenader till regniga dagar och leriga parker. Dessutom är titan lätta egenskap ett plus för ditt husdjur, som kan njuta av sin dagliga verksamhet utan att bli hindrad av en tung bricka.

Personliga titan-namnbrickor för husdjur

Alla våra titan-namnbrickor för hundar och katter kan skräddarsys med ditt husdjurs namn och dina kontaktuppgifter, vilket bidrar till din husdjurs säkerhet samtidigt som det gör varje namnbricka unik. Information graveras direkt in i titanbrickan för att säkerställa att den står emot tidens tand.

Om du söker en hållbar, lätt och snygg namnbricka till ditt husdjur, är våra titan-namnbrickor det perfekta valet. De kombinerar långvarighet med stil, och garanterar att ditt husdjur kan bli identifierat med en elegant och pålitlig bricka.

Utforska vårt sortiment av titan-namnbrickor för hundar och katter och hitta den perfekta namnbrickan för ditt husdjur idag. Med dessa namnbrickor kan du vara säker på att ditt husdjur alltid är identifierbart och säkert, samtidigt som det bär en accessoar som både är stilren och hållbar.

Utforsta Sveriges kanske bredaste utbud av namnbrickor med fler än 1000 varianter!