Transportburar

Här finner du transportburar för hund i olika storlekar och färg. När du ska transportera din hund behöver säkerheten prioriteras, därför är det alltid värdefullt att ha en ordentlig transportbur som är tillverkad i syftet att just transportera hundar.

  Visar alla 20 resultat

  Transportburar för hundar

  Som hundägare är det viktigt att ha en säker och bekväm transportlösning för din bästa vän. Oavsett om du ska på en road trip, besöka en veterinär eller bara åka en sväng, behöver du en transportbur som både skyddar din hund och gör resan så bekväm som möjligt.

  Hos Pawpalace har vi ett brett utbud av transportburar i olika storlekar, material och färger. Vi har noga utvalda burar från ledande varumärken som erbjuder kvalitet, säkerhet och hög komfort.

  Transportburar i olika storlekar

  Det är viktigt att välja en bur som passar din hunds storlek och vikt. Vi har burar för alla storlekar, från små till extra stora hundar. Du kan enkelt hitta den perfekta burstorleken för din hund genom att mäta din hund och jämföra med storleken på buren – du bör ha goda marginaler för hunden att kunna röra sig fritt.

  Transportburar i olika material

  Vi har transportburar i olika material, inklusive plast, metall och miljövänliga material. Olika material har olika fördelar, så det är viktigt att välja det material som bäst passar dina och din hunds behov.

  Plastburar är lätta och lättrengjorda, medan metallburar är mer robusta och hållbara.

  Bekväma transportburar för din hund

  Vi förstår att din hunds komfort är viktigt när du reser. Därför har vi valt ut transportburar med bekväma material och luftventilation för att hålla din hund sval och avslappnad under resan.

  En transportbur kan fördelaktigt kompletteras med en filt, en leksak eller något annat som din hund gillar mycket. Det ger dem ytterligare lugn.

  Säkra transportburar

  Din hunds säkerhet och välmående är alltid vår främsta prioritet. Därför har vi valt att sälja transportburar med säkerhetsfunktioner som robusta lås, justerbara detaljer och väl tilltagna handtag.