Applaws

Djurfodret som ger hälsa och välmående. Applaws sällskapsdjursfoder innehåller bara naturliga ingredienser vilket gör det till det bästa sällskapsdjursfodret för att hålla din katt eller hund i toppskick.

Applaws har skapat naturlig katt- och hundmat i mer än 10 år. Som ett litet, oberoende företag har de skapat djurfoder som utmanat uppfattningarna om husdjursfoder runt om i världen. Naturligt hund- och kattfoder som inte innehåller några artificiella smaker eller konserveringsmedel. Varje produkt är tillverkad av enkla, hälsosamma ingredienser för att se till att ditt husdjur får alla de näringsämnen det behöver.

Du älskar dina husdjur och bryr dig om vad de äter! Applaws är skapat för dig. Deras recept har utformats i samarbete med veterinärer för att säkerställa att dina husdjur endast får förstklassiga ingredienser. Alla foder är tillverkade med naturliga ingredienser, med andra ord låg kolhydrathalt och fyllt med smak som dina pälsklingar kommer att njuta av.

Applaws Kattmat Tonfiskfilé & Sjögräs, 70 g Katt Pawpalace
+ Läs mer

Foder med aminosyror för katt och hund

Det finns två essentiella aminosyror som katter och hundar måste få i sig från sin diet.

Applaws husdjursfoder är gjorda av proteiner goda nog att ätas av människor. Dessa fina köttstycken bildas av muskelvävnad. Muskelfibrer innehåller mycket naturligt taurin och arginin. De är två av de essentiella aminosyrorna som katter och hundar måste få i sig från sin kost. De kan inte syntetisera taurin och arginin själva.

Fullt med Omega-3

Omega 3 kan hjälpa till att främja god hälsa hos ditt husdjur.

Kycklingbröst och fiskfiléer (som tonfisk, makrill, sardiner och lax) innehåller naturliga källor till Omega-fettsyror. Omega-3 innehåller till exempel EPA (eikosapentaensyra) och DHA (docosahexaensyra) som kan hjälpa till att stödja god hälsa hos katter i alla åldrar och är särskilt viktigt för kattungar (och gravida katter). DHA utgör en av hjärnans ”byggstenar” och utgör cirka 8% av hjärnan i vikt.

EPA fungerar på samma sätt som DHA som ett väsentligt näringsämne och anses vara ett av de enskilt viktigaste näringsämnena i hjärnans och nervsystemets funktion för både katt och hund.

Kycklingbröst & fiskfiléer ger naturliga källor till Omega-fettsyror.

Husdjursfoder med riktiga ingredienser

Husdjursfoder och mat från Applaws som är tillverkad med kyckling kommer aldrig att innehålla något annat än kycklingbröstkött. Detta är något som Applaws själva säger och de är stolta över att ställa höga krav på sig själva.

Applaws använder aldrig smakämnen eller ”djurderivat” – de använder samma styckningsdetaljer av kött som vi människor köper i affären.

Detta fokus på högkvalitativa ingredienser innebär att Applaws erbjuder en fantastisk naturlig källa till vitaminer, mineraler och essentiella aminosyror som taurin och arginin eller fettsyror som Omega-3 och Omega-6. Applaws våtfoder är mycket välsmakande och är ett utmärkt komplement till en torrfoderdiet och kan komplettera ditt husdjurs nuvarande våtfoderdiet.