Beeztees

Beeztees, ett varumärke specialiserat på leksaker och tillbehör för husdjur. Det är Beeztees mål att göra ditt husdjurs liv så trevligt, hälsosamt och säkert som möjligt. Detta har varit deras uppdrag i mer än 45 år, för precis som du vill, vill också de ge dina husdjur bästa möjliga produkter.

Vårt sortiment från Beeztees består av ett brett utbud av produkter för hundar, katter och smådjur. Från leksaker till vårdprodukter.

Beeztees erbjuder en mängd olika produkter för dina husdjur, bland annat leksaker, hygienprodukter och foder. Vårt sortiment är noggrant utvalt så att du kan göra det bästa köpet för ditt husdjur och samtidigt spara pengar.

Katthalsband Reflex, Silver Halsband Pawpalace
+ Läs mer

Det mesta för ditt husdjur

Beeztees, ett varumärke som är specialiserat på allt du kan tänka dig för ditt husdjur. De erbjuder tillbehör för hundar, katter och gnagare. Från hundleksaker till kaninburar och från klösmöbler till tuggben.

Beeztees vill göra livet för husdjur och deras ägare så bra som möjligt. De arbetar hårt för att uppfinna, designa och tillverka användbara artiklar för djuret och hemmet.

Säkra och hälsosamma produkter för hund och katt

Förutom att ha bra och högkvalitativa produkter för din hund eller katt anser vi att hälsa och säkerhet är lika viktigt. Därför är alla våra produkter noggrant utvalda.

Beeztees designar och utvecklar många av deras produkter själva, för att se till att de är säkra och pålitliga.