Company of Animals

Company of Animals utvecklar spännande produkter i syfte att lösa beteende- och träningsproblem, förbättra djurens välbefinnande och berika livet för husdjur och deras familjer. Ditt husdjurs lycka är kärnan i allt Company of Animals gör.

Hundar är fantastiska, men att gå med dem kan vara ansträngande. Som tur är finns det produkter som Haltis anti-drag sele som gör det lättare för dig och din hund. Det här kopplet hjälper till att träna din hund att inte dra i kopplet med sin patenterade design. Med den här produkten kommer din familj att njuta av sina promenader tillsammans (och din arm kommer inte längre att falla av).

Company of Animals tillverkar fler produkter för hundar och här hittar du artiklar för husdjurssäkerhet, koppel och promenadtillbehör m.fl.

Halti Antidrag Sele, Large Australian shepherd Pawpalace
+ Läs mer

Halti anti-drag selar online

Är du trött på att din hund drar i kopplet? Hundar som drar i kopplet är ett mycket vanligt problem. Globalt sett är det ett av de största problemet för hundägare. Men det finns en lösning!

Halti har forskat och tillverkat de innovativa och patenterade anti-drag sele i över 35 år. Deras prisbelönta anti-drag produkter blandar smart design med komfort och säkerhet, för att få tillbaka njutningen i din hundpromenad.

Pawpalace har ett brett sortiment av anti-drag selar från Halti och de kommer i många storlekar. Oavsett om du har en stor hund eller en liten kommer en anti-drag sele från Halti att hjälpa dig få kontroll över din hund.

Med en anti-drag sele sa 97% av hundägarna att de ”såg omedelbara resultat med att deras hund inte drog”. 93% av hundägarna sa att ”Halti nossele passade perfekt och gjorde det mycket lättare att gå med min hund”.

Handla bilsele för hund

Det nya sortimentet av CarSafe hundbilsselar är designat för att hålla din hund säker under bilfärd, samtidigt som de också kan användas som sele för att gå och promenera.

Alla modeller ansluts direkt till ditt bilbältessystem för att skapa en säker hundbilstol för din hund.