Schampo & balsam

Handla hundschampon och balsam online. Här finner du ett välvalt sortiment av högkvalitativa schampo- och balsamprodukter för hund som gör rent, lindrar torr och kliande hud samt återfuktar och ger pälsen en frisk glans.

  Visar 1–36 av 98 resultat

  Välkommen till din hundvårdsdestination online!

  På den här sidan hittar du allt du behöver för att hålla din hund frisk och ren. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa hundschampo- och balsamprodukter som är speciellt utformade för att ta hand om din hunds päls och hud på ett skonsamt och effektivt sätt.

  Varför använda hundschampo och balsam?

  Precis som vi människor behöver våra hundar regelbunden hygienisk skötsel för att hålla sig friska och rena. Att använda rätt hundschampo och balsam är viktigt eftersom det kan hjälpa till att lindra hudirritationer och eliminera dålig lukt.

  Dessutom kan en regelbunden badrutin också bidra till att förebygga och behandla hudåkommor och parasiter.

  Våra produkter

  Vi på Pawpalace har handplockat vårt sortiment av hundschampo- och balsamprodukter från några av de mest respekterade varumärkena på marknaden. Alla våra produkter är noggrant utvalda för att säkerställa att de är både effektiva och skonsamma mot din hunds hud och päls.

  Schampo för hund

  Vi erbjuder en mängd olika schampoalternativ, var och en speciellt utformad för att passa olika hundraser, pälsar och hudtyper. Våra schampon innehåller högkvalitativa ingredienser som hjälper till att rengöra din hunds päls och hud på ett skonsamt och effektivt sätt.

  Vi har också schampon för specifika behov, som till exempel schampo för att lindra klåda och torr hud.

  Balsam för hund

  Efter att ha tvättat din hunds päls med schampo är det viktigt att använda ett balsam för att återfukta och mjukgöra hårstråna.

  Våra balsam innehåller också ingredienser som hjälper till att återställa huden och främja en frisk och glänsande päls.

  Hälsovård

  Förutom schampo och balsam erbjuder vi också andra hälsovårdsprodukter som är speciellt utformade för att ta hand om din hunds hälsa och välbefinnande.

  Vi har produkter som hjälper till att motverka parasiter, lindra klåda och irritation, och förhindra tassproblematik. Oavsett vad din hund behöver, finns det en produkt som kan hjälpa.