Matplats

Här finner du produkter för hundens matplats. Matskålar, underlägg, matbarer och automater. Använd gärna navigationen nedan eller filtreringen för att hitta det du är ute efter.

Visar 1–36 av 156 resultat

Matplats för hund

På Pawpalace tar vi hand om varje aspekt av din hunds välbefinnande, inklusive dess matplats. Som specialister på hundtillbehör förstår vi vikten av att erbjuda en mängd kvalitetsprodukter som möter alla hundars unika behov.

Ett brett utbud av matskålar

Hos oss finner du matskålar i en mängd olika material och utformningar, allt för att hålla din hunds mat fräsch och aptitlig. Vi har matskålar i rostfritt stål, plast och keramik i olika storlekar och färger, tillgängliga för hundar av alla raser och storlekar. Våra skålar är hållbara, lätta att rengöra och designade för att hålla upp mot den mest ivriga hunden.

Underlägg som skyddar ditt hem

För att skydda dina golv och mattor från spill och smuts, erbjuder vi ett sortiment av underlägg för hundens matskål. Dessa underlägg är tillverkade av lättrengörliga material som plast och silikon, och finns i en rad olika storlekar och stilar för att passa ditt hem och din hunds matvanor.

Matbarer för en bekväm matplats

För de hundar som föredrar att äta på högre höjder, eller för äldre hundar med led- och nackproblem, erbjuder vi ett utbud av matbarer. Dessa höj- och sänkbara matstationer kommer med en eller två skålar och kan justeras för att passa din hunds höjd, vilket gör matstunden mer bekväm och njutbar.

Matautomater för enkel utfodring

Om du är borta från hemmet under måltiderna, eller om din hund behöver en mer reglerad utfodringsschema, kan en matautomat vara en livräddare. Vi har en rad olika matautomater som kan programmeras att ge din hund mat på specifika tider under dagen.

På Pawpalace, strävar vi efter att tillhandahålla en kundupplevelse i toppklass, med ett brett sortiment av produkter för hundens matplats. Oavsett om du behöver en ny matskål, underlägg, matbar eller matautomat, har vi något som passar din hund perfekt. Utforska vårt utbud idag och ge din hund den matplats den förtjänar!