Halvstryp

Här finner du ett noga utvalt sortiment av halsband designade för att erbjuda en kombination av kontroll och komfort, perfekt för hundar som tenderar att dra på kopplet.

  Visar 1–36 av 58 resultat

  Vad är ett halsband med halvstrypfunktion?

  Ett halsband med halvstrypfunktion är ett särskilt halsband som stramar åt när hunden drar på kopplet men släpper upp när hunden släpper på trycket. Detta kan hjälpa till att avskräcka din hund från att dra, samtidigt som det ger dig större kontroll under promenader.

  Säkerhet och komfort i fokus

  Även om dessa halsband ger ett element av korrigering, är de utformade för att vara säkra och bekväma för din hund att bära. Vi erbjuder halsband med halvstrypfunktion tillverkade av en rad olika material, inklusive läder och slitstarkt nylon, för att säkerställa hållbarhet och komfort. Dessutom är våra halsband justerbara för att garantera en perfekt passform.

  En storlek för varje hund

  Oavsett din hunds storlek eller ras, har vi halsband med halvstrypfunktion som passar. Vårt sortiment inkluderar halsband i en mängd olika storlekar, så att du kan hitta en modell som passar just din hund.

  Utforska vårt sortiment av ”Halsband med Halvstrypfunktion” idag och upptäck hur dessa produkter kan förbättra dina promenader och träningspass. På Pawpalace står vi alltid redo att hjälpa dig att hitta den bästa produkten för just din hunds behov.