Bilselar & tillbehör

Vi har ett brett utbud av biltillbehör och transportlösningar för din hund, från burar och bilbälten till säkerhetsselar. Bläddra igenom vårt utbud och upptäck allt vi har att erbjuda för en bekväm och säker resa för din hund.

  Visar alla 18 resultat

  Biltillbehör och bälten för din hund

  På Pawpalace har vi samlat allt du behöver för att säkerställa en bekväm och säker resa för din hund, oavsett om ni är på väg till vännerna eller på en lång semesterresa.

  Vi har ett brett utbud av biltillbehör och transportlösningar för din hund, från burar och bilbälten till säkerhetsselar.

  Bälten för din hunds säkerhet i bilen

  För att säkerställa din hunds säkerhet i bilen är det viktigt att använda ett bälte – ett särskilt hundsele som spänns tillsammans med bilens bälte.

  Hos Pawpalace hittar du ett brett utbud av högkvalitativa bilbälten för hund, designade för att hålla din hund säker och bekväm under bilresan.

  Burar och transportlösningar för hundar

  Vi har ett brett utbud av burar och transportlösningar, inklusive bärbara burar och bilburar, för att säkerställa en säker och bekväm resa för din hund.

  Underlätta hundens resa i bilen

  Vi har det mesta du behöver när hunden ska med i bilen, från bilbälten och burar till säkerhetsselar. Bläddra igenom vårt utbud och upptäck allt vi har att erbjuda för en bekväm och säker resa för din hund.