Hemmet

Ditt hem är också hundens hem, som ägare är det viktigt att göra sitt yttersta för att din hund ska känna sig som hemma. Här finner du artiklar för hemmet, hundens hem alltså.

Visar 1–36 av 271 resultat

Så skapar du ett hundvänligt hem

Att ha en hund är underbart, men det innebär också att du behöver tänka på hur du skapar ett hundvänligt hem. Det finns en del saker som du kan göra för att göra det så bekvämt som möjligt för både dig och din hund.

Skapa en egen plats för din hund

En bra idé är att skapa en egen plats för din hund där den kan vila och slappa. Det kan till exempel vara en hundkorg eller en madrass. Se till att platsen är bekväm och lätt att hålla ren.

Du kan också tänka på att skapa en egen plats för din hunds mat och vatten. Det hjälper till att hålla ordning i hemmet och gör det lättare att hålla rent.

Ta hänsyn till din hund när du inreder

När du inreder ditt hem kan det vara bra att tänka på din hunds behov. Det kan till exempel vara bra att välja möbler som är lätta att hålla rena och som inte går sönder lätt.

Det kan också vara bra att tänka på hur du placera möblerna i rummet, så att din hund har tillgång till sin egen plats och inte stör sig på att möblerna står på ett visst sätt.

Se till att din hund har utomhustillgång

En hund behöver också motion och utomhustid, så se till att din hund har tillgång till en trädgård eller en annan plats där den kan röra på sig och leka.

Det är också viktigt att du har en säker och låst grind eller hundgård, så att din hund inte kan rymma eller skadas.

Artiklar för ett hundvänligt hem hos Pawpalace

Hos Pawpalace hittar du allt du behöver för att skapa ett hundvänligt hem. Vi har möbler, korgar, madrasser, utomhusprodukter och mycket annat som gör det enklare för dig att ha en hund i hemmet.