Drymate

Drymates underlägg är gjorda av ett unikt material som suger upp vätska och håller ditt hem torrt. De är lätta att tvätta och kan användas överallt, från hallen till köket och till och med i bilen. Med deras hållbara design kommer de att hålla länge och se bra ut i flera är.

Underlägg Hund In a Perfect World, 71×40 cm Hemmet Pawpalace
+ Läs mer

Drymate underlägg – den bästa lösningen för torra golv

Oavsett om du har en liten valp som fortfarande håller på att lära sig att gå utomhus eller en hund som har svårt att hålla sig torr när den äter? Då kan Drymates underlägg vara den perfekta lösningen för ditt golv.

Så om du vill ha ett torrt hem, utan att behöva oroa dig för att halka när valpen skvätt inomhus – ta en titt på Drymates underlägg hos Pawpalace. Du kommer inte bli besviken!

De främsta fördelarna med Drymate materialet:

  • Vattentät baksida förhindrar genomträngning och skyddar ytor under
  • Superabsorberande toppskikt samlar upp spill och smuts
  • Avstötande egenskaper håller fukt borta från föremål ovanpå materialet
  • Anti-flow-teknik stoppar spillspår innan de rinner ut på andra ytor
  • Halkfri baksida håller mattan säkert på plats och förhindrar att den glider runt
  • Ultratunt material som torkar snabbt
  • Hållbar, med rätt skötsel håller den i flera år
  • Kan skäras till önskad storlek utan att gå sönder

Alla Drymates vattenavvisande underlägg är gjorda av Drymate-material, som har en mjuk, filtaktig yta och en halkfri, vattenavvisande baksida. Deras underlägg är tunna – men låt inte tjockleken lura dig. På grund av den patenterade Drymate-tekniken som används i produktionsprocessen kan dessa mattor hålla en enorm mängd vätska.

Materialets motverkande egenskaper fångar och innehåller spill och förhindrar att de rinner ut på intilliggande ytor, medan den tunna konstruktionen av underlägget gör att fukt kan avdunsta snabbt. Undersidan av Drymate-underlägget är belagd med en speciell buntad baksida som förhindrar att fukt tränger igenom, vilket skyddar ytorna nedan.