Skotsk terrier

Här finner du vårt utbud av hundartiklar för Skotsk terrier. Observera att produkterna här är baserade på generell rasstorlek och är inte specifikt utvalda efter rasens särskilda egenheter. Hundar skiljer sig från individ till individ, kolla därför alltid att måtten stämmer för just din hund.

  Visar 1–36 av 137 resultat

  En trofast vakthund

  Skotsk terrier är en liten men lojal vakthund med en historia som jägare och vakthund. De är kända för sin envishet, beslutsamhet och beskyddande instinkter, och har en förmåga att ta hand om sin familj och hem. De är också mycket intelligenta och lättlärda, och har en förmåga att anpassa sig till olika miljöer och situationer.

  En sällskaplig hund

  Men Skotsk terrier är inte bara en vakthund. De är också en mycket sällskaplig hund med en kärleksfull och vänlig personlighet. De är en underbar kompanjon för människor och har en tendens att bli nära med sin familj. De är också kända för att vara roliga och livliga, och har en naturlig nyfikenhet och energi som gör dem till en spännande och engagerande vän.

  En kraftfull och beslutsam ras

  Skotsk terrier har en kraftfull och beslutsam personlighet, och det kräver en erfaren hundägare med en bestämd hand för att träna dem på ett effektivt sätt. De har också en tendens att vara envisa och självständiga, så det kräver tid och tålamod att lära dem nya saker. De har också en tendens att bli beskyddande mot sin familj, så det är viktigt att socialisera dem tidigt och regelbundet för att undvika aggression.

  En päls som kräver uppmärksamhet

  Skotsk terrier har en tjock och mjuk päls som kräver regelbunden vård för att hålla den frisk och glänsande. De bör borstas ofta för att undvika täppt päls och knutar och trimmas regelbundet för att hålla pälsen frisk och vacker. Deras päls kräver också regelbunden skötsel för att hålla den frisk och vacker, inklusive regelbunden badning och borstning.