• Hundleksak Nalle Med Kjol, 25 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Hundleksak Nalle Med Kjol, 25 cm

109 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Ge din hund en gullig och rolig lekkamrat med vår hundleksak Nalle med Kjol. Denna 25 cm stora plyschleksak är designad som en nallebjörn med en charmig kjol och har ett inbyggt pipljud som kommer att göra leken extra spännande för din hund.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Nalle Med Kjol, 25 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en gullig och rolig lekupplevelse med vår hundleksak Nalle med Kjol. Denna leksak är tillverkad av mjukt plyschmaterial och är formad som en bedårande nallebjörn med en charmig kjol.

Med en bekväm storlek på 25 cm är denna plyschleksak perfekt för att bäras runt och lekas med av både små och medelstora hundar. Den mjuka plyschen ger en skön känsla och gör leksaken till en perfekt kramvän för din hund.

Det som gör denna hundleksak extra spännande är det inbyggda pipljudet. När din hund biter i eller pressar på leksaken kommer den att ge ifrån sig ett pipande ljud, vilket skapar extra intresse och glädje under leken. Pipet hjälper till att stimulera hundens lekinstinkter och gör leken ännu mer engagerande.

Vår hundleksak Nalle med Kjol är tillverkad med säkerhet i åtanke. Den är gjord av mjukt och hållbart plyschmaterial och har inga små delar som kan utgöra en kvävningsrisk för din hund. Du kan känna dig trygg när din hund leker med denna leksak.

Ge din hund den bästa lekupplevelsen med vår hundleksak Nalle med Kjol. Utforska dess gulliga design och upptäck glädjen med det inbyggda pipljudet. Köp vår hundleksak idag och se hur din hund blir entusiastisk över att leka och krama denna bedårande nallebjörn med kjol.

Egenskaper:

  • Hundleksak formad som en gullig nallebjörn med kjol
  • Bekväm storlek på 25 cm för enkel hantering
  • Tillverkad av mjukt och hållbart plyschmaterial
  • Inbyggt pipljud för extra spänning och stimulans
  • Säker och hållbar design
  • Skapar en engagerande och rolig lekupplevelse

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,068 kg
Dimensioner210 × 90 × 80 mm
Färg

,

Material

Djurart

Storlek

Varumärke

Tyrol

Hundleksak Nalle Med Kjol, 25 cm American staffordshire terrier Pawpalace

1 recension av Hundleksak Nalle Med Kjol, 25 cm

5,0 av 5 stjärnor (baserat på 1 omdöme)
Perfekt100%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

6 december, 2021

Supergulligt och mjukt litet gosedjur som piper om man trycker på huvudet. Den ligger nu här hemma och väntar på vår hund som vi får hem om några veckor 😍

Anna

Svar från Pawpalace

Åh vad roligt att höra! Lycka till med valpen och hoppas den gillar sin nya leksak 🐶💕